Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Εκεί, εκεί στην Α΄ … ΕΠΝΕ Πρωταθλήτρια και με τη βούλα η Αναγέννηση

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας η Παλαιοκατούνα. Η ομάδα του Κώστα Λαθύρη, στον τελευταίο της αγώνα συνέτριψε για 2η φορά μέσα σε λίγο καιρό την Γρανίστα με σκορ 8-1.
Οι πρωταθλητές έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και απέδειξαν ότι την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. 

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Παλαιοκατούνα-Γρανίτσα με τον οποίο τελείωσε η επίσημη αγωνιστική περίοδος (2011-2012) στην Ευρυτανία οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης παρέλαβαν τα μετάλλια τους και εν συνεχεία ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στον 43χρονο αρχηγό Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Τις απονομές στους πρωταθλητές έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Μίλτος Μπομποτσιάρης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ενώσεως στο γήπεδο μαζί με τον αρχιδαιτητή της ΕΠΣΕ Νίκο Λαθύρη, ο οποίος έδωσε ξανά το παρών. Ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Προηγουμένως η διαιτητική τριάδα (Λάμπρου-Γαλάνης-Λαθύρης) παράλαβε τα μετάλλια της.Να ευχηθούμε στην ομάδα καλή συνέχεια και στην Α΄ Κατηγορία.
Παλαιοκατούνα 2010-Γρανίτσα 8-1
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Από λάθος γύρισμα ποδοσφαιριστή της Γρανίτσας, ο Μπλέντζος μόνος ανενόχλητος με πλασέ στην δεξιά γωνία του Ζαχαράκη Α. άνοιξε το σκορ (1-0).
15΄: Κόρνερ του Γκούρλια από δεξιά, κεφαλιά-πάσα του Ίλιεβ στο πρώτο δοκάρι, με τον Τζερεμέ να μην μπορεί με τακουνάκι στο δεύτερο δοκάρι να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
17΄: Χτύπημα φάουλ του Ζαχαράκη Λ. από δεξιά, κεφαλιά του Ζαχαράκη Χ. κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοράκη Σ.
21΄: Ο Τζερεμές με χαμηλό διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής και πλάγια έστειλε την μπάλα στην απέναντι δεξιά γωνία της Γρανίτσας, κάνοντας το 2-0.
23΄: Ο Ζαχαράκης Λ. σέντραρε από δεξιά, ο επερχόμενος Ζαχαράκης Χ. σούταρε από πλεονεκτικό σημείο, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μαζεύει εύκολα.
24΄: Πλάγιο του Ζαχαράκη Λ. από αριστερά, ο Ζαχαράκης Χ. σούταρε με την μπάλα στον αέρα, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Παλαιοκατούνας. Στην επαναφορά ο Σκόνδρας έπιασε «αέρα».
25΄: Σέντρα του Τζερεμέ από δεξιά, σουτ του Μπλέντζου κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι του Ζαχαράκη Α.
26΄: Ο Ίλιεβ σέρβιρε έτοιμο γκολ δεξιά του στον Οσμενάι, ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0.
30΄: Ο Οσμενάι ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο, απόφυγε όποιον βρήκε μπροστά του από δεξιά, σέντραρε και ο Κοράκης Α. σε άδειο τέρμα κατέβασε και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 4-0.
33΄: Προσωπική ενέργεια του Τσούκο από αριστερά και πλασέ από αριστερά στην απέναντι γωνία του Ζαχαράκη Α. (5-0).
35΄: Ο Ίλιεβ από αριστερά έκανε ξανά πάσα «πάρε-βάλε» στον Κοράκη Α., που σε άδεια εστία πλάσαρε εύστοχα (6-0).
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Κοράκης Σ. εκτέλεσε βολέ, ο Γούλας έκανε άστοχη έξοδο, ο Κοράκης Α. γέμισε και ο Ζαχαράκης Α. έστειλε με πλασέ προς τα πίσω την μπάλα στην δεξιά γωνία της ομάδας του (7-0).
52΄: Ο Μπαλτάς πάσαρε στον Ζαχαράκη Λ., ο οποίος πλάσαρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοράκη Σ.
57΄: Κόρνερ του Κοράκη Α. από δεξιά, ο Ίλιεβ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με το στήθος σημάδεψε την δεξιά γωνία του Γούλα (8-0).
60΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη Λ. απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
64΄: Ο Ζαχαράκης Λ. ανατράπηκε από τον Σαρρή, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Ζαχαράκης Λ. εκτέλεσε, αλλά ο Κοράκης Σ. έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
70΄: Ο Μπαλτάς έκανε προσωπική προσπάθεια, ευνοήθηκε και από τις κόντρες και με δυνατό σουτ από κοντά σημείωσε το 8-1.
Συνθέσεις Ομάδων
Παλαιοκατούνα (Κώστας Λαθύρης): Κοράκης Σ.(71΄ Νικολούλιας), Σαρρής, Τζερεμές, Κωνσταντόπουλος, Τσούκο, Οσμενάι, Κοράκης Α., Σλατίνσκι, Μπλέντζος(27΄ λ.τρ Λαθύρης Γ.), Γκούρλιας, Ίλιεβ
Γρανίτσα (Χριστ. Θεοδώρου): Ζαχαράκης Α., Ζαχαράκης Λ., Μπαλτάς, Αλέστας, Καρδαμπίκης Κ., Καρδαμπίκης Σ., Ζαχαράκης Λ., Σκόνδρας Λ., Ρήγας, Γούλας Χ., Καρδαμπίκης Π.
Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βαγγέλης Λαθύρης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)