Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Νέα ιστοσελίδα για το Δήμο Καρπενησίου - www.karpenissi.gr


Πλήρως ανανεωμένη, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου αποτελεί πλέον γεγονός.
Με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών, η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, επιχειρεί πρωτίστως να προβάλει τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής.

Επιπρόσθετα, δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση του δημότη, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση για όλες τις δράσεις του Δήμου, καθώς σε αυτή αναρτώνται οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών.
Αποτελεί ένα δυναμικό site, σύγχρονο και φιλικό προς το χρήστη που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα αντίστοιχων περιοχών της Ευρώπης. Το περιεχόμενο του συνεχώς θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των χρηστών.
Η ιστοσελίδα στοίχισε 15.828 ευρώ, ενώ την ευθύνη σχεδιασμού και διαχείρισης την έχει το γραφείο Δημάρχου.
Στη σελίδα του Δήμου Καρπενησίου ο επισκέπτης ενημερώνετε για το τι θα κάνει, τι θα δει και που θα μείνει σε όλο το Δήμο Καρπενησίου.
Καθένας μπορεί να δει τις εκδηλώσεις , τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και πρακτικές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την οργανωτική δομή και τις υπηρεσίες του Δήμου.
Μια πρωτότυπη υπηρεσία αποτελεί η φόρμα επικοινωνίας με τίτλο: «Τα παράπονά σου στο Δήμαρχο», όπου ο καθένας μπορεί να γράψει το μήνυμά του προς το Δήμαρχο, ενώ οι φωτογραφίες και τα βίντεο συνεχώς θα ανανεώνονται.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ηλεκτρονική δικτύωση του Δήμου Καρπενησίου. Ανταπεξέρχεται στις ανάγκες τις σύγχρονης εποχής, δημιουργώντας έναν ανοιχτό Δήμο για όλους.
Kάντε επίσης like στη σελίδα του Δήμου Καρπενησίου στο Facebook, ακολουθήστε μας στο twitter, και συντονιστείτε στο κανάλι του Δήμου Καρπενησίου στο Youtube. Βοηθείστε μας να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα του Δήμου αλλά και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέα βίντεο και φωτογραφίες.