Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Απάντηση για τη μη έκδοση αποδείξεων

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου και ως αποτέλεσμα του θορύβου που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, ανακοινώνεται η ρητή διάψευση της πληροφορίας που δημοσιεύτηκε σε μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι εντοπίστηκε στο Καρπενήσι επιχείρηση που δεν είχε κόψει 16 αποδείξεις.
Πρόκειται για ψευδή και κατασκευασμένη είδηση, οι στόχοι της οποίας είναι προφανείς. 
Εκείνο που συνέβη στην πραγματικότητα είναι ότι η συγκεκριμένη παράβαση βεβαιώθηκε σε εποχιακή επιχείρηση που δραστηριοποιήθηκε για λίγο χρονικό διάστημα στην πόλη μας, η οποία όμως δεν είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου.
Τέτοια φαινόμενα παραπληροφόρησης έχουμε βιώσει και στο παρελθόν, όταν, για παράδειγμα,  επανειλημμένα ανακοινώνονταν πως η Ράχη Τυμφρηστού είναι κλεισμένη για κάποιες μέρες το χειμώνα ή ότι η Τροχαία πραγματοποιεί αυστηρότατους ελέγχους και επιβάλλει πρόστιμα ακόμη και για την μικρότερη παράβαση.
Όλα αυτά κατά την άποψή μας, στόχο έχουν να πλήξουν την τοπική αγορά και την περιοχή μας γενικότερα. 
Ζούμε και εργαζόμαστε σε μια πόλη πανέμορφη, γεμάτη φυσικές ομορφιές και καθαρό αέρα. Είμαστε γεμάτοι καλοσύνη και φιλοξενία. 
Θέλουμε να επαναβεβαιώσουμε, λοιπόν, κάθε κάτοικο και επισκέπτη ότι ποτέ δεν έκλεισε ο δρόμος λόγω κακοκαιρίας στη Ράχη Τυμφρηστού, ποτέ δεν υπήρξε επιχείρηση που να μην έχει κόψει 16 αποδείξεις και ποτέ στο Καρπενήσι η Τροχαία δεν επέδειξε υπερβολικό ζήλο στην επιβολή προστίμων σε νόμιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ντόπιων ή επισκεπτών. 
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Παν Καραγιάννης