Τρίτη 7 Μαΐου 2013

«ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ

Ιδιαίτερα σημαντική αλλά και ουσιαστική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την κίνηση της Alpha Bank, η οποία έτεινε «Χέρι βοήθειας» προς τους Ενορίτες των Ευρυτάνων Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, που έχουν ανάγκες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Τα στελέχη της Alpha Bank, μετά από συντονισμένες ενέργειες του εφημερίου των Ευρυτάνων Αγίων, π. Γεωργίου Χρυσαφογέργου, (φωτο) παρέδωσαν την περασμένη εβδομάδα 300 καροτσάκια με τρόφιμα, τα οποία διανεμήθηκαν σε οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη.
Τα στελέχη της τράπεζας, είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον π. Γεώργιο, ο οποίος τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη σημαντική προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο και την Ενορία του, ειδικότερα.
Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη αφενός ευπαθών ομάδων (άποροι, πολύτεκνοι, ηλικιωμένοι) και αφετέρου η στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων, από τις οποίες η Τράπεζα προμηθεύτηκε τρόφιμα. Συγκεκριμένα, η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις εταιρείες: ΜΕΛΙΣΣΑ (ζυμαρικά), AGRINO (ρύζι), 3Α (όσπρια), ΦΛΟΚΟΣ (κονσέρβες), ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ (αλεύρι), ΦΑΚΛΑΡΗΣ (λάδι) και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (μπισκότα). Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων, ανέλαβε η εταιρία Corporate Promotions.