Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΑΓΡΑΦΑ – ΚΡΕΝΤΗ 1-0


Πρώτοι με γκολ του Ζωχάκη στο τέλος

Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά η ομάδα που βάζει γκολ. Κάπως έτσι λοιπόν συνέβη και το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Κερασοχώρι, όπου τα πρωτοπόρα στον βαθμολογικό πίνακα Άγραφα, παρότι δεν έπαιξαν καλύτερα από την Κρέντη, πήραν σπουδαία νίκη με γκολ του Παναγιώτη Ζωχάκη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Βέβαια μπορούμε να πούμε ότι οι γηπεδούχοι στον αγώνα αυτό κατέβηκαν χωρίς τους Ηλιάδη και Κατή, δυο από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας, όμως και η Κρέντη είχε πολλές απουσίες, αλλά παρόλα αυτά έπαιξε κατά διαστήματα πολύ μπάλα και μόνο από ατυχία δεν πήρε κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση.
Παρόλα αυτά όμως ηττήθηκε γιατί, δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε με κορυφαία αυτή του δοκαριού με το φάουλ του Σερπάνου στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να παίζουν προσεκτικά δίνοντας πολύ βάρος στις άμυνές τους. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με καλύτερη, ένα καλό σουτ του Κ. Μάκκα που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των Αγράφων.
Στην επανάληψη είδαμε πολύ καλύτερη μπάλα και από τις δυο πλευρές.
Μόλις στο 48΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως το καλοζυγισμένο φάουλ του σπεσιαλίστα στο είδος Σερπάνου, βρήκε την ρίζα της κάθετης δοκού και στην συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος από τους αμυντικούς των Αγράφων.
Στο 62΄ η σέντρα σουτ του Καλύβα στην καρδιά της άμυνας της Κρέντης πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 68΄ ο έμπειρος Γιάννης Ντάλλας έδιωξε την τελευταία στιγμή την μπάλα πριν αυτή φτάσει σε πόδια των επιθετικών των Αγράφων. Στο 78΄ ο Κ. Μάκκας αστόχησε από καλή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλύβα. Στο 82΄ φάουλ του Σερπάνου πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι των Αγράφων και στο 85΄ σουτ του Σ. Ντάλλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών.
Τελικά και αφού σπαταλήθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, ο Παναγιώτης Ζωχάκης, που έξυπνα είχε πλασαριστεί στην καρδιά της άμυνας της Κρέντης, από πολύ κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στους ουρανούς των Αγράφων.
Ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους ο σκόρερ, που είχε και καλή παρουσία στα αμυντικά του καθήκοντα και ο Γ. Καλύβας με πολύ καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του.
Από την Κρέντη, διακρίθηκαν οι Μπισμπίκης, Γιάννης Ντάλλας, Λάμπρος Μάκκας και ο Μπύρος που σε ένα ακόμη αγώνα ήταν πολύ καλός ως αμυντικός μέσος.
Υψηλού επιπέδου διαιτησία από τον Αν. Δουδούμη και τους Βοηθούς του.
ΑΓΡΑΦΑ: Γ. ΚΑΛΥΒΑΣ, Π. ΖΩΧΑΚΗΣ, Λ. ΣΒΕΡΩΝΗΣ, Ι. ΤΣΙΩΛΗΣ, Δ. ΓΑΤΗΣ (89΄ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ), ΦΥΚΑΣ, Π. ΜΑΡΚΗΣ (60΄ Β. ΓΑΤΗΣ), Η. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ, Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, Κ. ΚΑΛΥΒΑΣ, Σ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ (75΄ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ).
ΚΡΕΝΤΗ: Α. ΝΤΑΛΛΑΣ, Γ. ΠΕΡΟΥΛΑΣ, Π. ΚΑΖΑΚΟΣ (46΄Ε. ΜΑΚΚΑΣ), Π.ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ (61΄ Σ. ΝΤΑΛΛΑΣ) , Ι. ΝΤΑΛΛΑΣ, Λ. ΜΑΚΚΑΣ, Ι. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, ΜΑΚΚΑΣ, Σ. ΜΠΥΡΟΣ, Δ. ΣΕΡΠΑΝΟΣ.