Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 1-1


Και τώρα, όλα για όλα στην «μητέρα των μαχών»
την Κυριακή με το Μουζάκι.


Δυσκολεύει για τα καλά η υπόθεση παραμονή για το Βελούχι μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας. Τρείς μόνο αγωνιστικές πριν φτάσουμε και στο τέλος του φετινού μαραθωνίου, η ομάδα μας με πολύ άγχος και χωρίς τον Μπακαλίδη δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα της έδινε μεγάλο αβαντάζ για την συνέχεια.
Όταν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, έχεις της ατυχία να μην αγωνίζεται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σου και να χάνεις πέναλτι σε ένα πολύ κομβικό σημείο του αγώνα, τότε όλα στην συνέχεια σου πάνε στραβά. Πάλι καλά δηλ. που μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τόσο το σοκ της απώλειας του πέναλτι όσο και το γκολ που ήλθε για τους φιλοξενούμενους δυο λεπτά αργότερα.
Το θέμα όμως είναι τι γίνεται από δω και πέρα και κυρίως τι θα γίνει την ερχόμενη αγωνιστική με το Μουζάκι στο Α.Κ. Καρπενησίου. Με νίκη σε αυτό τον αγώνα φτάνομαι τους 35 βαθμούς, και ξαναμπαίνουμε για τα καλά στη υπόθεση παραμονή. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα «κλαύτα Χαράλαμπε»…
Στον αγώνα το Βελούχι μπήκε δυνατά και από τα πρώτα λεπτά πίεσε για το γκολ που θα του έδινε άλλο αέρα για την συνέχεια. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, δημιούργησε δυο καλές επισκέψεις στα καρέ του Καρανάσιου με κυριότερη αυτή του 10ου λεπτού όταν ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είπε όχι στο καταχτυπημένο φάουλ του Παπαδόπουλου.
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στην φάση που ίσως έκρινε και τον αγώνα. Στο 26΄ το Βελούχι κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπόνιας. Ο μέσος του Βελουχιού δεν κατάφερε να χρηστεί σκόρερ καθότι ο Καρανάσιος έδιωξε την μπάλα αποσοβώντας το γκολ για την ομάδα του.
Σαν να μην έφτανε αυτό για το Βελούχι, δυο λεπτά αργότερα ο Παπανάγνος με πλασέ έβαζε μπροστά την Σπερχειάδα κάνοντας ακόμη δυσκολότερο το έργο των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Φλωράκη για την συνέχεια.
Παρά ταύτα όμως το Βελούχι βρήκε το κουράγιο, έφτασε στην ισοφάριση και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη αν ήταν πιο τυχεροί οι παίχτες του στην τελική προσπάθεια. Η μητέρα των μαχών την Κυριακή με το Μουζάκι στο Α.Κ. το οποίο θα πρέπει να είναι κατάμεστο προκειμένου να στηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
10΄ Ο Παπαδόπουλος απευθείας εκτέλεση φάουλ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας
26΄ Ο Μπόνιας εκτέλεση πέναλτι απέκρουσε με τα πόδια ο Καρανάσιος
28΄ Ο Παπανάγνος ύστερα από πάσα συμπαίκτη του πλάσαρε σε κενή εστία ανοίγοντας το σκορ για του φιλοξενούμενους 0-1
32΄ Ο Επίσκοπος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ευαγγελόπουλου
Β΄ Ημίχρονο
57΄ Ο Λέντας σέντραρε από αριστερά βρήκε τον Μπούσια ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ
58΄ Ο Παπαδόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων από αριστερά και με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Βελουχιού
84΄ Ο Παπαδόπουλος επιχείρησε σέντρα σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνάει άουτ λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
90+4΄ Η ομάδα της Σπερχειάδας έχασε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Αλατά να σουτάρει από την περιοχή του Βελουχιού με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Βελούχι: Ευαγγελόπουλος, Βλάχος, Συγγελόπουλος, Κρασιάς (Ράϊκος), Κατσάνος, Ντουφεκιάς, Μπόνιας, Παπαδόπουλος, Ζαραβέλης (Κουτσουπιάς Κ), Γεωργακόπουλος, Σκαρλάτος (Ρουμελιώτης)
Ατρόμητος Σπερχειάδας: Καρανάσιος, Μπελαλής, Ζαροδήμος, Παπανάγνος (Νάτσης), Παπαϊωάννου, Βέλιος, Αλεξίου, Αδάμ, Λέντας (Αλατάς), Επίσκοπος, Μπούσιος (Γεροκώστας)