Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Ήττα από τον πρωτοπόρο που είχε πρωταγωνιστή τον Φλίγκο


Την ήττα με 4-1 γνώρισε από τον πρωτοπόρο Οικονόμο, ο Απεραντιακός, παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του Δ΄ Ομίλου. Με τον Κώστα Πασά στον πάγκο, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παναγιώτου, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως έχοντας απέναντί τους την καλύτερη ομάδα του Ομίλου, δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα και μάλιστα με το β αρύ 4-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Κώστας Φλίγκος, που σημείωσε και τα 4 γκολ των φιλοξενούμενων, φιγουράροντας στην πρώτη θέση των σκόρερ του Δ΄ Ομίλου.
Ο Απεραντιακός, πέτυχε το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλου στις καθυστερήσεις ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο 68' ο Πουλάκης απέκρουσε πέναλτι του Κεφαλίδη και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Βούλγαρη στο 82' οι φιλοξενούμενοι και με τον Μπισμπίκη στο 87' οι γηπεδούχοι. Καλός ο Διαιτητής της αναμέτρησης Κουτσιάφτης από τον ΣΔ Άρτας.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ 20΄ Ο Λεπτάκης σούταρε από την περιοχή μπλόκαρε ο Πουλάκης
24΄ Ο ίδιος παίκτης σούταρε από δεξιά με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι
34΄ Ο Φλίγκος σούταρε από την περιοχή άουτ
39΄ Ο ίδιος παίκτης μπήκε στην περιοχή του Απεραντιακού και βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε ιδανικά τον Τσάμη ανοίγοντας το σκορ για τον Οικονόμο
44΄ Ο Βούλγαρης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μπισμπίκη και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φλίγκος ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσάμη 0-2
Β΄ Ημίχρονο
57΄ Ο Φλίγκος σούταρε από την περιοχή στην αριστερή γωνία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 0-3
74΄ Ο Αρουτίδης δοκίμασε σουτ από την γραμμή της περιοχής των φιλοξενούμενων με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μανίκου και τον Διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αρουτίδης ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία με τον Πουλάκη να αποκρούει χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία ο Απεραντιακός να μειώσει στο σκορ
80΄ Ο Παλαμίδας σούταρε από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Τσάμη
84΄ Ο Φλίγκος πλάσαρε τον Τσάμη από την περιοχή κάνοντας έτσι τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του
90+3΄ Ο Πανακούλιας εκτέλεσε πέναλτι το οποίο έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία μειώνοντας σε 1-4
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Απεραντιακός: Τσάμης, Μπουμπουρής (Αρουτίδης), Τλούπας (Μπισμπίκης Δ), Μπισμπίκης Θ, Κατσίκας, Πανακούλιας, Λεπτάκης, Θαμνόπουλος, Νταβαρίνος Α, Γεωργακόπουλος, Κεφαλίδης (Ζήσιμος)
Οικονόμος: Πουλάκης, Μαντζαφούλης, Οικονόμου (Ραχωβίτης), Κουτρούλιας, Παλαμίδας, Διγκόζης (Νικούλης), Μενίκου, Φλίγκος, Βούλγαρης, Μπαλής, Λιούσκας (Πούτας)