Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΑΙΟΛΟΣ 2-2 Άξιζε το τρίποντο το Κεράσοβο


Το 2ο βαθμό του στη φετινή σεζόν, πήρε το Κεράσοβο, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με τον Αίολο στο Κερασοχώρι. Οι ουραγοί της βαθμολογίας, θα μπορούσαν μάλιστα να πάρουν ακόμη και το τρίποντο αν στο τέλος ο Ράπτης ήταν πιο εύστοχος και δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι, σε μοναδικό τετατετ με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στη φάση αυτή ο γερόλυκος των ευρυτανικών γηπέδων Βαγγέλης Τσιγαρίδας, χόρεψε τους αμυντικούς του Αίολου και την τελευταία στιγμή με μπαλιά τρύπα, βρήκε τον αμαρκάριστο Ράπτη στο ύψος της περιοχής, ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στερώντας από το Κεράσοβο, την 1η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μια νίκη που την δικαιούνταν.
Το Κεράσοβο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, πιέζοντας από την αρχή για το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για την νίκη. Η πίεση αυτή έφερε καρπούς στο 17΄ με τον Κοσμά να ανοίγει με σουτ το σκορ για την ομάδα του. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 2ο γκολ με τον Σαϊντή και κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ του Κερασόβου.
Με την έναρξη της επανάληψης ήλθαν τα πάνω κάτω. Μέσα σε δυο λεπτά οι φιλοξενούμενοι με τον Σαλμά χτύπησαν δυο φορές στο 47 και 48΄, φέρνοντας το ματς στα ίσα και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η συνέχεια ανήκε στον Αίολο, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα κοντά στο γκολ έφτασαν οι γηπεδούχοι στο 91΄ με τον Ράπτη να στέλνει την μπάλα στο κάθετο αριστερό δοκάρι του Αίολου χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο το Κεράσοβο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Κεράσοβο : Ν. Τρίκας, Ράπτης, Λάππας Γ., Μούτσελος, Κοσμάς Χ., Σεντής(36΄ Φούκας, 52Τσιγαρίδας Ι.), Κατσαδούρος Κ., Τσιγαρίδας Ε., Λελούδης, Κοσμάς.
Αίολος : Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος (43΄ Αζακάς), Ράικος Γ., Σιταράς, Ξαγάρας, Κορέντζελος (73΄ Καλτσής), Σιαλμάς, Καμαρέτσος(82΄ Σφακιανάκης), Νάσιος, Ράικος Ν., Κατσαρής