Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζεται το Τεχνικό Πρόγραμμα στο Δήμο Αγράφων Προβλήματα στο οδικό δίκτυο για Τριπόταμο


Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν στο Δήμο Αγράφων προκειμένου να προλάβουν το χρόνο και να ετοιμάσουν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου λίγο πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού.
Τις προηγούμενες ημέρες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θύμιος Μιχόπουλος, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, κ. Τάκη και με πολιτικούς μηχανικούς της υπηρεσίας, επισκέφθηκαν σχεδόν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και εντόπισαν τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στο οδικό δίκτυο και που πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν.
Ενδεικτικά επισκέφθηκαν τα ΔΔ Τριποτάμου, Σύχνικου, Αγ. Ιωάννη, Λογγιτσίου, κ.α. και κατέγραψαν τα προβλήματα, προκειμένου να ετοιμάσουν τις προτάσεις για να ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα. Όσον αφορά το δρόμο προς το Τριποτάμο, όπως μας ενημέρωσαν, θα δοθεί προσωρινή λύση με το δρόμο που περνάει πάνω από τα Κοψέικα.
Στο Δήμο βρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ταξιάρχης Σκλαπάνης, ο οποίος με τη σειρά του είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, μίλησε με τον κ. Μιχόπουλο και δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης θα συνεισφέρουν στην επίλυση αυτών των θεμάτων.