Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΣΥ στη Λαμία


Τα γραφεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ εγκαινίασε στις 3/3/2011 η Πρόεδρος του Κινήματος κ. Ντόρα Μπακογιάννη στη Λαμία. Τα γραφεία βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας (είσοδο από Ρ. Φεραίου 1).

Το χώρο των γραφείων της ΔΗ.ΣΥ. κατέκλυσε πλήθος πολιτών, οι οποίοι ευχήθηκαν στην Ντόρα Μπακογιάννη και τη συντονιστική επιτροπή του κινήματος καλή επιτυχία. Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα των γραφείων και συνεχάρη όσους εργάσθηκαν για την ολοκλήρωσή της. Μετά το πέρας των εγκαινίων είχε σύντομη συζήτηση με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής και έδωσε οδηγίες για το παραπέρα άνοιγμα του κινήματος στους πολίτες της Φθιώτιδας. Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία του κινήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «από αυτό εδώ το γραφείο θα βγει ο πρώτος Βουλευτής της ΔΗΣΥ στη Φθιώτιδα».
Λίγο πριν τα εγκαίνια η κ. Μπακογιάννη μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσε η ομάδα πολιτών Λαμίας στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ», όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τη χώρα μας. Στην ομιλία της κ. Μπακογιάννη παρευρέθησαν ο Βουλευτής της ΔΗΣΥ κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Οικονόμου, ο Περιφερειακός Διευθυντής του κόμματος κ. Θάνος Κούβελος και ο αναπληρωτής του κ. Αθανάσιος Τσόβολος, καθώς και τα στελέχη της ΔΗΣΥ, στη Λαμία, Ηλίας Χορμόβας και Ταξ. Ζαλοκώστας. Την κ. Μπακογιάννη τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Καββαδία, ο πρώην Δήμαρχος Δαφνουσίων κ. Κώστας Πάσσας και άλλοι.