Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αποκριάτικος χορός και εορτασμός της Γυναίκας από το Σύλλογο Γυναικών Δυτικής Φραγκίστας


Την περασμένη Κυριακή το βράδυ 6 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Δυτ. Φραγκίστας πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του στο χώρο του Ξενώνα του χωριού, γιορτάζοντας και ταυτοχρόνως την Γιορτή της Γυναίκας.
Με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και παρουσία αρκετών χωριανών, αλλά και φίλων του συλλόγου, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Πρόεδρος κ. Ειρήνη Φλέγκα και τα μέλη του Συλλόγου διοργάνωσαν μια άψογη εκδήλωση και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Την ωραία αυτή γιορτή άνοιξε το χορευτικό του Δημοτικού και Γυμνασίου Δυτ. Φραγκίστας με τους μαθητές να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ δεν άργησε να ανάψει το κέφι και να σύρουν το χορό και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Νίκος Φούκας, ο πρώην Δήμαρχος Φραγκίστας κ. Θωμάς Μπόνιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βάσω Φεγγούλη και κ. Λεωνίδας Τελώνης, ο πρόεδρος του χωριού κ. Θύμιος Κολοκύθας, ο Διοικητής του Α.Τ. Κερασοχωρίου κ. Δημήτρης Ματσούκας ο πρώην Δ.Σ. Βίνιανης Ηλίας Μάκκας, κ.α.