Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συνάντηση προέδρου και αντιπροέδρου ΔΕΥΑΚ με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Άρδευσης Καρπενησίου (ΔΕΥΑΚ), Παντελής Χαλκιάς και ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Φούφλιας, συναντήθηκαν με εκπροσώπους των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Τόσο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος όσο και ο διευθυντής της Επιχείρησης κ. Δημήτρης Μπαμπαλής, ενημέρωσαν τον κ. Βαγγέλη Καρφή, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τον κ. Ντίνο Μπομποτσιάρη, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας και τον κ. Βασίλη Λάππα, εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης.

Παρόν ήταν και ο κ. Γιάννης Σταμάτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στη συνάντηση αυτή δόθηκαν τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το μέλλον  και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Εντός των ημερών, η ΔΕΥΑΚ θα ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές. Σημειωτέον ότι στην επιχείρηση δεν έχει πραγματοποιηθεί  οικονομικός  έλεγχος από το 1995.
Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και της πρόθεσης για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια από την πλευρά της Νέας Δημοτικής Αρχής προς τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις.