Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σέντρα την Κυριακή στο Β΄ τοπικό με τα ματς ΑΕΚ - Αγία Τριάδα και Αναγέννηση Παλαιοκατούνας - Φραγκίστα

Με την διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων την Κυριακή 8 Μαΐου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Ευρυτανίας. Στο φετινό πρωτάθλημα θα μετέχουν συνολικά 6 ομάδες, οι οποίες έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους των 3 ομάδων. Δηλαδή θα διεξαχθούν 6 αγωνιστικές σε κάθε όμιλο, ενώ μια ομάδα θα κάνει ρεπό.

Στον 1ο όμιλο έχουν τοποθετηθεί οι 3 ομάδες, που έχουν έδρα το Καρπενήσι, η ΑΕΚ, η Αγία Τριάδα και η Ακαδημία Καρπενήσι 2002.
Στον 2ο όμιλο μετέχουν οι ομάδες από την περιφέρεια, ο Κεραυνός Κρικέλλου, που εκπροσωπεί την Ανατολική Ευρυτανία και από την Δυτική Ευρυτανία η Φραγκίστα και η νεοσύστατη Αναγέννηση Παλαιοκατούνας 2010.
Στο Α΄ τοπικό θα προβιβαστούν όσες ομάδες έχουν επιθυμία να αγωνιστούν και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυνατότητες του πρωταθλήματος.
Η αυλαία της κατηγορίας ανοίγει την Κυριακή 8 Μαΐου, όπου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στις 12 το μεσημέρι η ΑΕΚ υποδέχεται την Αγία Τριάδα. Η Ακαδημία θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.
Λίγο αργότερα την Κυριακή ξεκινάει η αγωνιστική δράση και στον 2ο όμιλο της κατηγορίας. Στο γήπεδο της Παλαιοκατούνας στις 5.30 το απόγευμα η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται την Φραγκίστα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας
1ος όμιλος
Κυριακή 8 Μαΐου 12.00
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου : ΑΕΚ-Αγία Τριάδα
Ρεπό : Ακαδημία Καρπενήσι 2002
2ος όμιλος
Κυριακή 8 Μαΐου 17.30
Γήπεδο Παλαιοκατούνας : Αναγέννηση Παλαιοκατούνας 2010-Φραγκίστα
Ρεπό : Κεραυνός Κρικέλλου