Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σήμερα στην Καρδίτσα ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ Απεραντιακού - Λιανοκλαδίου – Πίστη για πρόκριση στους Ευρυτάνες

Σήμερα καλείτε να γράψει νέα ιστορία ο Απεραντιακός, στο μεγάλο προημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος αντιμετωπίζοντας σε αγώνα νοκάουτ τον Αγρότη Λιανοκλαδίου που θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο Λεονταρίου.
Πίστη και αισιοδοξία στους Ευρυτάνες

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προετοιμάστηκε η Ευρυτανική ομάδα εν όψει του καθοριστικού αγώνα απέναντι στο γειτονικό Λιανοκλάδι. Εκτός πλάνων του Κώστα Πασσά είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Λεπτάκης, ο οποίος έχει κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η πορεία του Απεραντιακού στο κύπελλο κρίνεται επιτυχημένη.
Πως φτάσανε οι δυο ομάδες στους «8»
Ο Απεραντιακός αναδείχτηκε κυπελλούχος Ευρυτανίας, επικρατώντας στον τελικό με 3-0 (Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Α. και Αρουτίδης οι σκόρερ) του ΑΠΟΚ, ενώ ο Αγρότης στον αντίστοιχο της Φθιώτιδας κέρδισε με 2-1 τα Καμένα Βούρλα (2 γκολ ο Μιχάλης Καλύβας).
Οι Ευρυτάνες αναδείχτηκαν νικητές του 5ου ομίλου, κερδίζοντας εκτός έδρας για την Α΄ Φάση με 1-0 την Ομόνοια Πέτρας (Κυπελλούχος Άρτας), με τέρμα του Αρουτίδη και πέρασαν κατευθείαν στην Γ΄ Φάση, όπου επιβλήθηκαν της κυπελλούχου Φωκίδας Α.Σ. Τολοφώνα-Ερατεινής με 2-0 (Τα γκολ πέτυχαν οι: Αρουτίδης και Ζήσιμος).
Πιο δύσκολο έργο είχε το Λιανοκλάδι, το οποίο έθεσε νοκ-αουτ 3 αντιπάλους και προκρίθηκε από τον 4ο όμιλο. Νίκησαν με 3-0 (2 Βεστάκης, Μπακαλίδης) εκτός έδρας του κυπελλούχου Ερμή Εξοχής, 1-0 (Χανής) στην Καρδίτσα επί του τοπικού ΑΟΚ για την 2η φάση και για την 3η φάση νίκησαν με 1-0 την Ελασσόνα στην έδρα τους με τέρμα του Κραββαρίτη.