Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Επίσημη Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αιτ/λίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Καστρακίου, του Συγκροτήματος Αχελώου

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στις 7 Ιουλίου 2011, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ.κ. Κοσμάς, στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Καστρακίου  του Συγκροτήματος  Αχελώου.
Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκε ο Δ/ντής του Συγκροτήματος  κ. Μπεθάνης Ιωάννης μαζί με το προσωπικό και αφού ξεναγήθηκε  στους χώρους του Σταθμού, παρακολούθησε  στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων,  παρουσίαση με θέμα τον ποταμό Αχελώο,
τα Φράγματα και τους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς, καθώς και τη χρησιμότητά τους στην τοπική κοινωνία και την οικονομία του τόπου.
Ο Μητροπολίτης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την φιλοξενία του προσωπικού του Σταθμού και εξήρε το ρόλο της ΔΕΗ Α.Ε. στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.


Να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2010, ο κ. Μπεθάνης, ένας τεχνοκράτης με μεγάλη προσφορά στη ΔΕΗ αλλά και στην τοπική κοινωνία, είχε τη μεγάλη χαρά να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του ΥΗΣ Κρεμαστών, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο καθώς και τον Σεβ. Μητροπολίτη Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο και την συνοδεία αυτών.