Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο Σερμπέσης ανέλαβε τον ΑΠΟΚ!


 
Έναν παλιό γνώριμο επέλεξαν οι διοικούντες του Βελουχίου, για να καθοδηγήσει τους πρωταθλητές Ευρυτανίας την νέα περίοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Μετά από πολλές συζητήσεις, που έγιναν με προπονητές εντός και εκτός Ευρυτανίας οι Καρπενησιώτες κατέληξαν στην δοκιμασμένη λύση του 57χρονου Παύλου Σερμπέση. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της ομάδας, καθώς ήταν ο τεχνικός της την περίοδο 1997-1998, κατά την οποία ο ΑΠΟΚ πέτυχε την πρώτη του παραμονή στην κατηγορία, τερματίζοντας στην 6η θέση, με αήττητη έδρα.

Ο κ. Σερμπέσης φέτος ήταν προπονητής στον Πυρσό Αγίας Τριάδας (Γ΄  ΕΠΣ Μακεδονίας, 3ος Όμιλος). Η ομάδα του είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο και έφτασε κοντά στην άνοδο, αλά τερμάτισε τελικά 3η. Στο παρελθόν έχει ανεβάσει την Λαμία και τον Α.Ο. Καρδίτσας στην Γ΄ Εθνική, ενώ έχει εργαστεί στην Δ΄ Εθνική και με άλλες ομάδες: Αστέρα Αμαλιάδας, Τορωναίο Αθύτου (Ομάδα της Χαλκιδικής) και την Α.Ε. Πολυκάστρου (2008-2009). Στην Γ΄ Εθνική έχει καθοδηγήσει τον ΠΑΟ Κουφαλίων και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Μετά και την οριστική λύση στο θέμα του προπονητή οι "κυανόλευκοι" προχωρούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές. Σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις, όσον αφορά τις θέσεις τερματοφύλακα, στόπερ και επιθετικού.

Η προετοιμασία θα αρχίσει την Δευτέρα 1 Αυγούστου

EvrytaniaSport