Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Απεραντιακός-Αίολος 0-3 α.α. Τρίποντο χωρίς άγχος Δεν κατέβηκε ο Απεραντιακός

Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο Απεραντιακός με τον Αίολο με αποτέλεσμα η ομάδα του Προφήτη Ηλία που παρουσιάστηκε κανονικά στο γήπεδο να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με με 3-0.
Σύμφωνα με το Άρθρο 21 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (Παράγραφος 2), το αγώνας κατοχυρώνεται στον Αίολο με 3-0 στα χαρτιά, ενώ οι Απεράντιοι μηδενίζονται από αυτό το παιχνίδι
και θα τιμωρηθούν με χρηματική ποινή έως 3000 ευρώ, με -2 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος, αλλά και με άλλους -2 βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης σαιζόν. Όλα αυτά θα επισημοποιηθούν αύριο Πέμπτη 22/11 στο συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας
Ο διαιτητής Χρήστος Σταμάτης βγήκε την προκαθορισμένη ώρα έναρξης(11) στην σέντρα, μαζί με τους επόπτες Βαγγέλη Λαθύρη και Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο. Στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε μόνο ο Αίολος. Μετά από λίγο ο ρέφερι αποφάσισε, όπως προβλέπεται να κλείσει οριστικά το φύλλο αγώνος. Παρόντες ήταν επίσης ο παρατηρητής αγώνα Θανάσης Τσατσαράγκος και ο γενικός γραμματέας της ένωσης Διονύσης Βονόρτας.
Ο προπονητής Κώστας Πασσάς και  οι διοικητικοί παράγοντες: Κοσμάς Τσιαμάκης και Χριστόφορος Κατσίκης, δήλωσαν ότι η ομάδα τους δεν κατέβηκε να αγωνιστεί λόγω της  πρωινής ώρας που ορίστηκε το παιχνίδι.