Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μια ξεχωριστή φιλία!!

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκέμβρη του 2011 θα μείνει  αξέχαστο για τους μαθητές  και τις μαθήτριες της Τετάρτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Καρπενησίου και του 6ου Δημοτικού Χαλανδρίου!!

Οι δυο τάξεις έχουν αδελφοποιηθεί  από την αρχή του σχολικού έτους και χάρη στην πρωτοβουλία της δασκάλας τους κ. Άννας Γρώπα και των γονιών τους οι μαθητές του Χαλανδρίου  πραγματοποίησαν διήμερη επίσκεψη στο Καρπενήσι, για να γνωρίσουν τους φίλους  συμμαθητές τους  από το 1ο Δημοτικό, αλλά και τον τόπο τους.
Το Σαββατιάτικο πρωινό, τους υποδέχθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας, ο πρόεδρος και μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Καρπενησίου (ΑΛΑΚ) προσφέροντάς τους  απλόχερη φιλοξενία, μαθήματα οδηγητικής συμπεριφοράς αλλά και μοναδικές εμπειρίες οδηγητικής δεξιοτεχνίας, στην πίστα 4Χ4 που διατηρούν στο Κεφαλόβρυσο. Μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν τους υπέροχους οδηγούς και τους ευχαρίστησαν για τη μοναδική εμπειρία.
Οι δύο μαθητικές ομάδες, παρά το βροχερό καιρό, συνέχισαν το παιχνίδι τους στο πάρκο δραστηριοτήτων Sallon και στο μοναδικό παγοδρόμιο της κεντρικής πλατείας του Καρπενησίου, που έχει φορέσει τα γιορτινά της  και κερδίζει κάθε επισκέπτη!
Το Κυριακάτικο πρωινό ξεναγήθηκαν στον παραδοσιακό οικισμό Κορυσχάδων, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, και έκλεισαν το περιηγητικό  τους πρόγραμμα με μια επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ανταλλάσοντας δώρα και σκέψεις.
Τα παιδιά και η εκπαιδευτικός της Δ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστούν την Αγωνιστική Λέσχη Καρπενησίου για την εκπαιδευτική τους προσφορά,  καθώς και τους υπέροχους συμμαθητές τους από την Αθήνα, για αυτό το υπέροχο χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο!!
Τα παιδιά δε σταματούν ποτέ να δίνουν μαθήματα ζωής σε μας τους μεγάλους!