Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μυρίκη-Κεράσοβο 6-0 Με εξάρα επέστρεψε στις νίκες

Με το εντυπωσιακό 6-0, επιβλήθηκε του ουραγού Κερασόβου, η Μυρίκη, επιστρέφοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις επιτυχίες μετά την ήττα με 3-0 από τον Αίολο την προηγούμενη αγωνιστική.
Η ομάδα του Βασίλη Φούκα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σιταρά που πέτυχε Χατ-ρικ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους που κατέβηκαν στον αγώνα αυτό με σύνθεση ανάγκης καθότι απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι αδελφοί Βλάχου, που είναι από τα βασικότερα στελέχη του Κερασόβου.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο εύστοχοι – έχασαν και πέναλτι με τον Σαϊτη που απέκρουσε ο Τρίκκας – το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Γενικά ο αγώνας δεν μπορεί να μπει σε κριτική καθότι η διαφορά των δυο ομάδων, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν εμφανής και η νίκη των γηπεδούχων απόλυτα δίκαιη.
Η Μυρίκη με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 24 βαθμούς παραμένοντας ωστόσο στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Κεράσοβο, γνώρισε μια ακόμη βαριά ήττα και με μόλις ένα βαθμό φέτος είναι ο ουραγός του πρωταθλήματος και η ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποχαιρετίσει την Α΄ κατηγορία.
Την ερχόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί του … χρόνου 7/8/1/2012, η Μυρίκη θα υποδεχτεί την Φραγκίστα και το Κεράσοβο τον Απεραντιακό.
Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, ότι ο αγώνας αυτός ήταν για τον ρέφερυ Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο, ο τελευταίος του στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθότι ο πολλά υποσχόμενος αυτός διαιτητής που άφησε μέχρι τώρα άριστες εντυπώσεις, για οικογενειακούς λόγους θα μετακινηθεί εκτός Ευρυτανίας.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

5΄: Σέντρα του Ζαραβέλη από δεξιά, σουτ του Λιάγκα από καλή θέση κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τρίκα.
7΄: Ωραία μπαλιά του Σαΐτη στον Σιταρά, ο οποίος προ του αντίπαλου τερματοφύλακα(Άργησε να κάνει έξοδο) πλάσαρε από κοντά στην δεξιά γωνία του Κερασόβου(1-0).
9΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ρίζου κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαθύρη.
19΄: Ωραίος συνδυασμός Ζαραβέλη-Λιάγκα- Σαΐτη, ο δεύτερος σέντραρε από δεξιά και το αδύναμο πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε ο Τρίκας στην δεξιά του γωνία.
20΄: Σουτ του Αρκουμάνη έξω από την περιοχή απέκρουσε με το πόδι του ο τερματοφύλακας της Μυρίκης στην αριστερή γωνία, η μπάλα στρώθηκε ξανά στον παίχτη του Κερασόβου, ο οποίος με καλό σουτ από το ίδιο σημείο έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
24΄: Σουτ του Σαΐτη έξω από την περιοχή κατέληξε έξω από το αριστερό «Γ» του Τρίκα.
25΄: Διαγώνια πάσα του Λιάγκα είχε αποδέκτη τον Σαΐτη, ο οποίος με πλασέ εξ επαφής διαμόρφωσε το 2-0.
30΄: Μπαλιά του Σαΐτη στον Λιάγκα, ο οποίος σέντραρε από αριστερά και ο Σιταράς με κοντινό πλασέ στο κέντρο του αντίπαλου τέρματος «έγραψε» το 3-0.
31΄: Σέντρα του Σαΐτη από δεξιά, κεφαλιά του Λιάγκα κατέληξε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
35΄: Ωραία κούρσα του Λιάγκα από αριστερά, ο νεαρός επιθετικός μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λάππα Ι., κερδίζοντας πέναλτι.
36΄: Ο Σαΐτης ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Τρίκας απέκρουσε στην δεξιά του γωνία.
40΄: Μπαλιά του Λιάγκα στον Ράπτη Π.(Β), ο οποίος σέντραρε από αριστερά και ο Σιταράς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το 4-0.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Εκτέλεση φάουλ του Φούκα Σ. πέρασε πάνω από την εστία του Λαθύρη.
49΄: Σουτ του Σαΐτη από θέση αριστερά απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας του Κερασόβου.
50΄: Μπαλιά του Λιάγκα στον Σιταρά, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε ο Τρίκας και στην συνέχεια ο Ζιάκας ανέκοψε την μπάλα προ του Σαΐτη.
52΄: Συνδυασμός Γκορόγια-Λιάγκα- Σαΐτη, ψηλοκρεμαστό σουτ του τελευταίου κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κερασόβου.
53΄: Σέντρα του Ζαραβέλη από δεξιά, πλασέ του Λιάγκα εξ επαφής απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
54΄: Ο Παχής εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια δεξιά, «κρεμώντας» τον Τρίκα, για να γίνει το 5-0.
63΄: Σέντρα του Σαΐτη, σουτ του Λιάγκα πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τρίκα.
72΄: Μπαλιά του Γκορόγια στον Σαΐτη, που πλάσαρε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ράπτη Π.(Τ).
74΄: Χαμηλή απευθείας χτύπημα φάουλ του Σαΐτη από θέση δεξιά, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή κλειστή γωνία του Ράπτη Π(Τ) (6-0).
Συνθέσεις Ομάδων
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Λαθύρης, Παχής, Ζαραβέλης, Κολόκας, Μπουμπουρής Α., Γκορόγιας, Φούκας Ν.(66΄ Λέρης), Ράπτης Π.(Β) (59΄ Ζαχαράκης), Σιταράς, Σαΐτης(75΄ Ίβρος), Λιάγκας Η.
Κεράσοβο (Χρήστος Κοσμάς): Τρίκας Ν.(70΄ Ράπτης Π.(Τ)), Φούκας Σ., Αρκουμάνης, Λάππας Ι.(Κ-Ε), Ζιάκας, Ρίζος, Λάππας Γ., Μπουμπουρής Κ., Σεντής, Κοσμάς, Διώτης (71΄ Φούκας Λ.)
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1 ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας).