Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ - ΠΟΤΑΜΙΑ 1-1 - Τσίμπησε βαθμό στο τέλος

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ Δόξας και Ποταμιάς. Οι γηπεδούχοι, παρότι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, στο τέλος δέχθηκαν την ισοφάριση από την μαχητική Ποταμιά και έτσι απώλεσαν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους να παραμείνουν κοντά στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί  στα play off.
Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα στο τέλος παραλίγο να κλέψει και την νίκη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθότι το γκολ που σημείωσαν προς το τέλος του παιχνιδιού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 
Τα δυο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο 2ο ημιχρόνιο, ωστόσο όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο 45λεπτο αν η σέντρα σουτ του έμπειρου και διακριθέντα Παππά δεν σταματούσε στα δοκάρια του Γιάννη Χατιζιράι. Την ερχόμενη αγωνιστική η Δόξα αγωνίζεται εκτός έδρας στη Κρέντη και η Ποταμιά θα δοκιμαστεί στην Παλαιοκατούνα κόντρα στον Άγιο Προκόπιο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

14΄: Σουτ του Μπαστάνη από το ημικύκλιο της περιοχής της Ποταμιάς απέκρουσε όμορφα ο Χατζιράι.
20΄: Ο Κατσιάδας επιχείρησε μακρινό σουτ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει.
24΄: Ο Μπαστάνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χατζιράι.
29΄: Σέντρα-σουτ του Παππά από δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μεγάλου Χωριού και κατέληξε άουτ.
30΄: Χτύπημα φάουλ του Ζαγκότση από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Γεωργαλή, με τον Ρεσίτη να αποσοβεί σωτήρια το αυτογκόλ.
34΄: Ωραία πάσα του Ζαγκότση στον Στόκα, ο οποίος μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά σούταρε, με την μπάλα να περνά μόλις πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
41΄: Σουτ του Μαντζιούτα από την γραμμή της αντίπαλης περιοχής κατέληξε πάνω από το τέρμα του Ρεσίτη.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Κόρνερ του Κατσιάδα από αριστερά, ο Παππάς σούταρε στην κίνηση, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Χατζιράι(1-0).
63΄: Χτύπημα φάουλ του Μπαστάνη από αριστερά, κεφαλιά του Παπαδήμου Λ. κατέληξε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
68΄: Σουτ του Γιαννακόπουλου εκτός περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ραπτοπούλου.
84΄: Ωραία πάσα του Γιαννακόπουλου στον Στόκα, ο οποίος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, απόφυγε έναν αντίπαλο του και πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ τους από τον β΄ επόπτη Γιώργο Στοφόρο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Συνθέσεις Ομάδων
Ραπτόπουλο:  Ρεσίτης, Τσιάμης, Γεωργαλής Β., Ντζίμας Θ., Παπαδήμος Λ., Τσιαμάγκας, Παπαδήμος Π., Παπαντζίμας(82΄ Κοτούλας), Παππάς, Μπαστάνης Θ.(Ν), Κατσιάδας
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας): Χατζιράι, Μπίκας, Μπούρας Α.(80΄ Καλτσής), Αζακάς, Κοσμάς(46΄ Γιαννακόπουλος), Κατής, Ζαγκότσης, Στόκας, Γιαννόπουλος, Σαπούνης(80΄ Μπούρας Γ.), Μαντζιούτας Κ.
Διαιτητής: Σταύρος Σουφλερός(ΣΔΠ Φθιώτιδας) 1ος Βοηθός: Γιώργος Παπακοσμάς (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)