Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Άγραφα-Απεραντιακός 1-0 - Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στα ημιτελικά

 Στους 4 του κυπέλλου Ευρυτανίας προκρίθηκε ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ,  μετά το 1-0 επί του κατόχου του τίτλου Απεραντιακού. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, καλύτερη στα σημεία, πήρε ακόμη μια σπουδαία νίκη στην φετινή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι Αγραφιώτες τώρα στους 4, θα αντιμετωπίσουν την Μυρίκη, στοχεύοντας στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που θα είναι αν
επιτευχθεί μια ξεχωριστή επιτυχία για μια ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις πριν μερικά χρόνια. Η καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο αποφέρει καρπούς και το γεγονός αυτό ικανοποιεί τόσο την διοίκηση όσο και τον προπονητή που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος.
Αυτή η ομάδα θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα γιατί έχει παρών και μέλλον και κυρίως να αυτοπροστατευτεί από κάθε λογής γυρολόγους ποδοσφαιριστές, που έχουν ως τακτική τους, μετακινούμενοι από ομάδα σε ομάδα, να «αρμέγουν» διοικήσεις, προς αποζημίωση τάχα της συμβολής των στις επιτυχίες της ομάδας. Ευτυχώς που στα Άγραφα, υπάρχει μόνο ένας τέτοιος «τύπος» ποδοσφαιριστή, που πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν…
Ο Απεραντιακός πάλεψε πολύ τον αγώνα και δικαιούταν κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά που έχασε ακόμη δυο βασικούς του παίχτες με τραυματισμό, στο Β΄ ημίχρονο διεκδίκησε την ισοφάριση, με πάθος χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει παρά την καλή προσπάθεια που έγινε. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας μπορεί να συνεχίζουν εκτός στόχων, όμως η ομάδα θα συνεχίσει να συμμετέχει στο τοπικό μας πρωτάθλημα, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν δώσει και την ψυχή τους για το Σωματείο αυτό με πρώτο απ΄ όλους τον Κώστα Πασσά, την πολύ σπουδαία αυτή προσωπικότητα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Α΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Κόρνερ του Ντότσικα από δεξιά, κεφαλιά του Κατή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουρέλη.
17΄: Σέντρα του Γεωργιάδη από αριστερά, ο Γουρέλης απέκρουσε αρχικά την μπάλα και ο επερχόμενος Κατής με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
23΄: Ο Πατρώνης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Κωστούλας σούταρε από την γραμμή της περιοχής, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Απεραντιακού.
30΄: Χτύπημα φάουλ του Ντότσικα, ο Κατής ακούμπησε την μπάλα, κάνοντας τακουνάκι, με τον πορτιέρο των Απεράντιων να διώχνει με διπλή προσπάθεια σε κόρνερ.
31΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
36΄: Συνδυασμός Κορέντζελου-Καμαρέτσου-Κωστή, ο οποίος σούταρε από δεξιά, με τον Κόκκοτα να μπλοκάρει εξ επαφής.
38΄: Λάθος του Μπισμπίκη, ο Κωστής έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και απομακρύνθηκε τελικά από τους αμυνόμενους.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
58΄: Μακρινό σουτ του Ντότσικα μπλόκαρε ο Γουρέλης.
62΄: Ο Ντότσικας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον πορτιέρο του Απεραντιακού να μαζεύει την μπάλα.
78΄: Εκτέλεση φάουλ του Ανδρεάκη από αριστερά έδιωξε με τις γροθιές ο Κόκκοτας.
83΄: Ο Καντούνης επιχείρησε γυριστό σουτ εντός περιοχής, με τον Κόκκοτα να αποκρούει σε κόρνερ.
85΄: Κοντινό σουτ του Ανδρεάκη απέκρουσε ο πορτιέρο των Αγράφων.
92΄: Σουτ του Κωστούλα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Γουρέλης.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου): Κόκκοτας, Θεοχάρης, Σβερώνης (48΄ Μάρκης), Μπισμπίκης, Κατής, Ντότσικας (71΄ Τσιγαρίδας), Καλύβας Κ., Κόγιας (95΄ Ράπτης), Κωστούλας, Γεωργιάδης, Πατρώνης
Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς): Γουρέλης, Καμαρέτσος, Καντούνης, Ανδρεάκης, Κονιαβίτης (12΄ λ.τρ Κατσιάδας), Σκεπετάρης (81΄ Γιαννής), Κωστής (45΄ λ.τρ Λιάγκος), Ηλιάδης, Μιχαήλ, Κορέντζελος, Κουτσοθανάσης Κ.
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας