Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΚΚΕ Στις 4 Δεκέμβρη η εκδήλωση στο Γοργοπόταμο

Η Κομματική Οργάνωση Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και τα Κεντρικά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) θα τιμήσουν την 69η Επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοπόταμου με εκδήλωση που διοργανώνεται, την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, ώρα 11.30 το πρωί, στο Γοργοπόταμο.
Με ανακοίνωσή της, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Κεντρικά) καλεί τους αγωνιστές, τους φίλους και απογόνους της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση, ενώ καλούνται τα παραρτήματά της (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) σε όλη τη χώρα να οργανώσουν με όλα τα μέσα (πούλμαν, ΙΧ κ.λπ.) τη μετακίνηση όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση στο Γοργοπόταμο.

Από την Αθήνα, πλατεία Κάνιγγος, ώρα 7 π.μ., την ίδια μέρα θα αναχωρήσουν πούλμαν για το Γοργοπόταμο (πληροφορίες στα τηλ: 210/8831368 και 8225407).
Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηλιούπολης βάζει πούλμαν για Γοργοπόταμο στις 7 το πρωί, με αναχώρηση από τα γραφεία της Αντίστασης (Κύπρου και Ηλιουπόλεως),
Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοκκινιάς καλεί τους φίλους και απογόνους να συμμετέχουν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Γοργοπόταμο. Αναχώρηση πούλμαν από τα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Κύπρου και Ηλιουπόλεως) στις 7 π.μ.