Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τράπεζα Τροφίμων στον Ι.Ν. των Ευρυτάνων Αγίων

Με πρωτοβουλία του γνωστού πολυκαταστήματος ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ εργαζόμενοι και εθελοντές πελάτες συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία και παρέδωσαν την περασμένη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων π. Γεώργιο Χρυσαφογεώργο, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε απόρους και πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Η κίνηση αυτή τη δύσκολη τούτη στιγμή για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης, συγκεντρώνοντας  δωρεές σε τρόφιμα, αναψυκτικά και άλλα είδη, πριν από τη λήξη τους, σε καλή κατάσταση και ποιότητα.
Τα προϊόντα αυτά, αλλά και άλλα που θα προσφερθούν από έτερο πολυκατάστημα της πόλης, από τον εφημέριο και την φιλόπτωχο επιτροπή του Ιερού Ναού, θα διανεμηθούν σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, άτομα με ειδικές ανάγκες, άστεγους και άτομα που ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης.
Η φιλόπτωχος επιτροπή του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων, ευχαριστεί πάρα πολύ την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και τους εθελοντές πελάτες για την προσφορά αγάπης, την οποία μακάρι να την ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς.