Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

EΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΔΗΔΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2012 επισκέφθηκε το Καρπενήσι ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν το νέο Δημαρχείο Καρπενησίου, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κοντογεώργο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημήτρη Κολοκύθα.
Εκεί συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου, κ. Αριστείδη Τασιό. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τρία σημαντικά για τον τόπο μας θέματα που αφορούν στη λειτουργία και διατήρηση του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Λαμίας στο Καρπενήσι, τον οδικό άξονας Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο καθώς επίσης και την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για τις ορεινές περιοχές.
Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηδάκης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον υποψήφιο βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κοντογεώργο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημήτρη Κολοκύθα, μετέβησαν στο Γραφείο του Αντιπεριφεριάρχη κ. Βασίλη Καραμπά, όπου και συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Ευρυτανίας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο ζήτημα της αξιοποίησης της Λίμνης των Κρεμαστών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Χατζηδάκης συναντήθηκε επίσης με το Γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, κ. Θύμιο Γραμματίκα και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας κ. Χρήστο Τσάμπρα, προκειμένου να ενημερωθεί για τον παραγωγικό πληθυσμό, το εργατικό δυναμικό και την πορεία των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Συζητήθηκαν επιπλέον τα ποσοστά ανεργίας στο νομό αλλά και το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.
Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης παραβρέθηκε σε ανοιχτή συνάντηση των μελών της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά στελέχη και φίλους του κόμματος.
Επισημαίνοντας την κρισιμότητα της οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας στην Ελλάδα, επέμεινε στη διατήρηση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Θεωρώντας τη Νέα Δημοκρατία ως τη μόνη αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, τόνισε ότι η ψήφος κάθε πολίτη οφείλει την Κυριακή να είναι πιο συνειδητή από ποτέ, στηρίζοντας την πολιτική εκείνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και τη διατήρησή της χώρας εντός ευρωζώνης.