Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μετά τις ξεφτίλες, αποβολή των Γυμναστών από το Τουρνουά και στην θέση τους οι Krenti Bulls που αγωνίζονται αύριο 16/6 στις 6 μ.μ. με τον Αστέρα BC.


 
Την αποβολή του Αστέρα από το Τουρνουά Μπάσκετ αποφάσισε αρμόδια οργανωτική Επιτροπή μετά τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν με την συμμετοχή παιχτών που δεν είχαν δηλωθεί από την πλευρά των Γυμναστών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:


Καρπενήσι, 15 Ιουνίου 2012

Κατόπιν της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου, ανακοινώνεται ότι η ομάδα των «Γυμναστών» αποβάλλεται από τη διόργανωση λόγω της μη τήρησης των συμφωνημένων όρων συμμετοχής.
Την τέταρτη θέση του Β’ ομίλου καταλαμβάνει η ομάδα των «Krenti Bulls», που θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με την πρώτη ομάδα του Α’ ομίλου («Aστέρας BC»). Προκειμένου να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα των ημιτελικών και τελικών αγώνων (18 και 20/6 αντίστοιχα), η αναμέτρηση «Αστέρας BC – Krenti Bulls» θα διεξαχθεί εμβόλιμα αύριο Σάββατο 16/6 στις 18.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μπάσκετ.