Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μητρόπουλος και Σακοράφα στην Ευρυτανία

Δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτούν τις επόμενες μέρες την Ευρυτανία προκειμένου να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις, αλλά και να συναντηθούν με θεσμικά όργανα και υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος θα βρίσκεται στην ευρυτανική πρωτεύουσα την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2012, όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, στην αίθουσα «ΕΥΡΥΤΟΣ», στις 12 το μεσημέρι.
Ο κ. Μητρόπουλος, έκανε αποδεκτή την πρόσκληση του Προέδρου της Ένωσης κ. Κωνσταντίνου Μπίκα και θα μιλήσει στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους και στους Πυροσβέστες για εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα.
Μαζί του θα είναι και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Χρήστος Φωτόπουλος.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, ο κ. Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Μπίκα θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τατάρνας.
Την Ευρυτανία θα επισκεφτεί την επόμενη Τετάρτη 17-10 -12η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τομεάρχης Εσωτερικών Σοφία Σακοράφα με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής επιτροπής Ευρυτανίας, μαζί με τοπικά στελέχη και τους υποψηφίους του Νομού μας θα επισκεφτούν θεσμικά όργανα και υπηρεσίες.
Το απόγευμα, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πόλη του Καρπενησίου, η κ. Σακοράφα θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, στην απόφαση για μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε νέο ενιαίο κόμμα της Αριστεράς και την ανάγκη της οργανωτικής του συγκρότησης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου ο λαός μας να αντιμετωπίσει τις κυβερνητικές  μνημονιακές πολιτικές της καταστροφής και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανατροπής τους, για την εφαρμογή μίας άλλης πολιτικής της Αριστεράς προς όφελος του λαού και της χώρας μας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους πολίτες της περιοχής μας.