Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίασε το ΔΣ Αγράφων


Συνεδρίασε, χθες Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων με 17 θέματα προς συζήτηση. Σε γενικά ήρεμο κλίμα, παρόλα τα όσα είχαν συμβεί και γραφτεί το προηγούμενο διάστημα σχετικά με το Δήμο Αγράφων, συνεδρίασε το σώμα, ψηφίζοντας ομόφωνα σε όλα τα θέματα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης,  που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στο Κερασοχώρι, στις 5 το απόγευμα, κύρια θέματα συζήτησης ήταν νέα έργα που θα ξεκινήσουν να γίνονται σε λίγο καιρό στο Δήμο Αγράφων.
Ομόφωνα ψηφίστηκαν οι διενέργειες ανοιχτών διαγωνισμών για τα έργα αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Αγράφων, αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τριποτάμου, συνολικού προϋπολογισμού 123.000,00 ευρώ, Βελτίωση Ύδρευσης Τ.Δ. Επισκοπής Δήμου Φραγκίστας, προϋπολογισμού 446.500,00 ευρώ και Διαμόρφωση – Ανάδειξη κεντρικών πλατειών ΔΔ Παλαιοκατούνας.
Τα υπόλοιπα θέματα του συμβουλίου ψηφίστηκαν κι αυτά ομόφωνα, όπως η Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου "Εγγειοβελτιωτικά  - Αντιπλημμυρικά Έργα Δήμου Απεραντίων ", η  Υποβολή προτάσεις  για ένταξη έργου στην ΕΕΤΑΑ, η Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών, η Αποδοχή και κατανομή πίστωσης λειτουργικών δαπανών σχολείων (Β’ κατανομή 2012), η Παραχώρηση δημοτικού κτιρίου για την στέγαση του Ειρηνοδικείου Απεραντίων, η Εγκατάσταση Αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας, η Συνείσπραξη βεβαιωμένων χρεών από τέλη δικαιώματα και εισφορές ανταποδοτικού χαρακτήρα μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης και είσπραξή τους μέσω ΕΛΤΑ, η Απαγόρευση στάθμευσης στην Τ.Κ. Ανατολικής Φραγκίστας και η Παραλαβή μελετών.