Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Με επιτυχία το ΤΟΥΡΝΟΥΑ «summer cup 2010» goal! για τους μικρούς μας φίλους


Συνέπεια, οργάνωση & επιτυχία ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από τις 22 έως στις 26 Ιουνίου 2010 και διοργανώθηκε επιτυχώς από την SPORT team υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αθηνών.
Με τη συμμετοχή συνολικά 950 παιδιών και 350 συνοδών και κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά «summer cup 2010». Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 17 ακαδημίες, μεταξύ των οποίων και ΠΑΕ όπως του Ολυμπιακού και Καλλιθέας.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν Απόλλων Λάρισας, FAIR PLAY Ανθούσας, ΟΣΦΠ Αφιδνών, Εθνικός Παλλήνης, ΟΦ Χολαργού, Αστέας Βάρης, ΑΟ Ανθούπολης, ΦΟΙΒΟΣ Αργυρούπολης, Εθνικός Αστέρας, ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΣΒΠΑ Κένταυρος Βριλησσίων, ΓΣ Καισαριανής, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΑΟ Βύρωνα, ΑΙΜΟΣ Αθηνών, Γαλαξίας Περιστερίου και Ακαδημία ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002.
Στο τουρνουά οι ομάδες που συμμετείχαν χωρίζονταν σε τμήματα. Στο Εφηβικό τμήμα (91,92,93,94) αγωνίστηκαν 8 ομάδες, στο Παιδικό (95,96) 12 ομάδες, στο Παμπαιδικό (97,98) 12 ομάδες, στο Τζούνιορ (99,00) 12 ομάδες και στο Προτζούνιορ (01,02) 4 ομάδες.
Η τελική κατάταξη των αποτελεσμάτων ανά τμήμα είναι οι εξής:
Εφηβικό (91,92,93,94)
Εθνικός Αστέρας
ΑΙΜΟΣ Αθηνών
ΓΣ Καισαριανής
FAIR PLAY
Παιδικό (95,96)
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς
ΑΟ Ανθούπολης
ΑΟ Βύρωνας
FAIR PLAY
Παμπαιδικό (97,98)
ΓΣ Καισαριανής
Απόλλων Χαλανδρίου
Κένταυρος Βριλησσίων
ΟΦ Χολαργού
Τζούνιορ (99,00)
Απόλλων Χαλανδρίου
ΟΦ Χολαργού
ΦΟΙΒΟΣ Αργυρούπολης
ΟΣΦΠ Αφιδνών
Προτζούνιορ (01,02)
ΦΟΙΒΟΣ Αργυρούπολης
Ακαδημία ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002
Ακαδημία ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002
Την Παρασκευή 25 Ιουνίου έπεσε η αυλαία του τουρνουά ποδοσφαίρου στη κεντρική πλατεία με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους . Πλήθος πιτσιρικάδων συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία για να απολαύσει την τελετή λήξης του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε φέτος στο Καρπενήσι. Το ενδιαφέρον και τα βλέμματα του κόσμου συγκεντρώθηκαν στον Footballer Freestyler, που ήταν καλεσμένος από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τουρνουά. Ο δεξιοτέχνης της στρογγυλής θεάς, ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του κάνοντας πολλά κόλπα με την μπάλα εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνοι του τουρνουά προσκάλεσαν κοντά τους τα παιδιά και σε όποιο προσπαθούσε να κάνει κάποιο από τα κόλπα που έκανε ο διασκεδαστής δώριζαν ποδοσφαιρικές μπλούζες από γνωστές εθνικές ομάδες.
Αμέσως μετά παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών κ. Πάνος Δημητρίου, ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΣ κ. Νικόπουλος και ο Γ.Γ. κ. Παπαδόπουλος, παρουσία όλων των προπονητών αλλά και υπευθύνων των ομάδων. Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Κώστα Αλάσσα και έκλεισε με το διεθνή διαιτητή και συμπολίτης μας κ. Γιαννόπουλο.
Το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων στους συμμετέχοντες, αλλά και στους πρώτους των κατηγοριών, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση του τουρνουά στο Καρπενήσι.
Σκοπός του τουρνουά σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι η εμπέδωση σχέσεων συναδέλφωσης, συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και φίλαθλου πνεύματος μεταξύ των σωματείων, η καλλιέργεια και η εξύψωση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα η σωματική και πνευματική ανάπτυξη των νέων και η προσαρμογή τους στο φίλαθλο πνεύμα. Η εταιρεία SPORT team υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αθηνών διοργανώνει Τουρνουά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές των ακαδημιών να αντιμετωπίσουν ομάδες αντίστοιχων ακαδημιών της Ελλάδος και του εξωτερικού, αποκτώντας μεγαλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία, καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα και συγχρόνως διασκεδάζοντας. Το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός για τον τόπο μας, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αθηνών, όπως προείπαμε, και διοργανώνεται από την γνωστή εταιρεία sport team, ενώ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους υπευθύνους κ.κ. Κώστα Αλάσσα, Σάκη Μαρκόπουλο και Κώστα Ιψαργιάρη. Η Sport Team συνεχίζει το έργο της με τουρνουά που διοργανώνει στην Ύδρα, στην Πάρο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και της Ιταλίας.