Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Μπακογιάννη σε χωριά του νέου Δήμου Καρπενησίου



Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο γίνονται και πιο συχνές οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη στα χωριά του νεοσύστατου Δήμου.
Κυρίαρχος στόχος του κ. Μπακογιάννη, να βρεθεί κοντά στους δημότες που θα συγκροτήσουν τον νέο Δήμο Καρπενησίου, να συζητάει μαζί τους, να ακούει τους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες τους και κυρίως να κάνει καταγραφή των προβλημάτων που πρέπει άμεσα να λυθούν.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από ομάδα τεχνοκρατών, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στα Δημοτικά Καταστήματα των Δήμων Δομνίστας και Ποταμιάς, ενώ ανάλογες επισκέψεις έχει προγραμματίσει να κάνει στις επόμενες μέρες.
Την Περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος βρέθηκε στην Αθήνα, όπου είχε σημαντικές συναντήσεις με ετεροδημότες, ενώ την Δευτέρα το βράδυ ο κ. Μπακογιάννης τίμησε με την παρουσία του εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλαυσί από το Σύλλογο του χωριού.
Εκεί είχε την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους, αλλά ταυτοχρόνως να τους παρουσιάσει εν συντομία το πρόγραμμά του για τον Δήμο Καρπενησίου.
Όσον αφορά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι είναι όλα σχεδόν για να ανακοινώσει και επισήμως τα ονόματα που θα συγκροτήσουν τον συνδυασμό του, ένα συνδυασμό αποτελούμενο από κορυφαίους παράγοντες του δημόσιου βίου και διακεκριμένους συμπολίτες μας.