Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πόσοι και ποιοι εκλέγονται

Συνολικά είκοσι εφτά (27) δημοτικούς συμβούλους εκλέγει ο νέος δήμος Καρπενησίου, εκ των οποίων οι δεκαέξι (16) είναι από τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, οχτώ (8) από τον συνδυασμό του Βαγγέλη Καρφή, δύο (2) από το συνδυασμό του Ντίνου Μπομποτσιάρη, ενώ από το συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλέγεται μόνο ένας (1), ο επικεφαλής του Νίκος Σερετάκης.
Είκοσι εφτά συμβούλους εκλέγει και ο νέος δήμος Αγράφων, εκ των οποίων οι δεκαέξι (16) είναι από το συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Τάτση και οι υπόλοιποι έντεκα (11) από το συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαμπαλή.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Όσον αφορά το Δήμο Καρπενησίου από το συνδυασμό του κ. Μπακογιάννη εκλέγονται συνολικά δεκαέξι (16) δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων οι έξι (6) είναι από τον Δήμο Καρπενησίου, τρεις (3) από το δήμο Προυσσού, από δύο (2) συμβούλους εκλέγουν οι δήμοι Δομνίστας, Κτημενίων και Ποταμιάς και έναν (1) σύμβουλο ο δήμος Φουρνάς.
Από το συνδυασμό του Βαγγέλη Καρφή εκλέγονται ακόμη οχτώ (8) δημοτικοί σύμβουλοι, οι πέντε (5) από το δήμο Καρπενησίου και από έναν σύμβουλο εκλέγουν οι δήμοι Δομνίστας, Ποταμιάς και Φουρνάς. Από τους δήμους Προυσσού και Κτημενίων δεν εκλέγονται σύμβουλοι.
Από το συνδυασμό του Ντίνου Μπομποτσιάρη εκλέγονται δύο σύμβουλοι, ενώ ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης θα εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο από τον επικεφαλή του συνδυασμού, Νίκο Σερετάκη.
Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα και η σταυροδοσία των υποψηφίων του δήμου Καρπενησίου δεν είναι τα τελικά, καθώς απομένουν (μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ), δύο ακόμη εκλογικά τμήματα. Το εκλογικό τμήμα Κλαυσίου του δήμου Ποταμιάς και του Σταυροχωρίου του δήμου Προυσού.
Το γεγονός αυτό μας εμποδίζει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και να γνωρίζουμε με σαφήνεια ποιοι τελικά εκλέγονται από το συνδυασμό του κ. Μπακογιάννη.
Ακόμη, η μη καταμέτρηση ψήφων του κ. Φέγγου, όπου αυτή τη στιγμή γίνεται η επανεξέτασή τους, και το μεγάλο ποσοστό που έχει σημειώσει ο συνδυασμός στους δήμους Προυσού και Κτημενίων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το πόσες έδρες θα πάρει τελικά ο συνδυασμός του Κώστα Μπακογιάννη και ποιοι τελικά θα εκλεγούν και ποιοι θα μένουν εκτός.
Στο ενδεχόμενο να γίνει ανακατάταξη των εδρών, στο Δήμο Καρπενησίου θα εκλεγούν 8 σύμβουλοι, στο δήμο Προυσού 2 και στο Δήμο Κτημενίων 1, ενώ οι υπόλοιπες έδρες θα μείνουν ως έχουν.
Βάσει αυτών των δεδομένων μέχρι στιγμής εκλέγονται οι:
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ (Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης)
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Σουλιώτης Νικόλαος
Γενιτσαρόπουλος Χρήστος,
Λάππας Κλεομένης,
Πέτρου Ιωάννης, Χαλκιάς Παντελής
*Λιάπης Κων/νος
*Κατσούδας Παναγιώτης
*Φέγγος Αθανάσιος
ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ
Σκαρμούτσος Χρήστος
Σταμάτης Δημήτριος
ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ
Σκαρτσιούνης Ευάγγελος
*Φούφλιας Κων/νος
ΠΟΤΑΜΙΑΣ
Λιάπης Νικόλαος
*Καλλιάνης Φίλιππος
*Φραγκάκη – Σταυροπούλου Ελευθερία
ΠΡΟΥΣΟΥ
Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος
*Τσιλιμέκη Φωτεινή
*Ντέκας Χρήστος
ΦΟΥΡΝΑΣ
Γκαρίλα Γεωργία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Καρφής Ευάγγελος
Πάζιου Μαρία
Παπαδόπουλος Λεωνίδας
Καρβέλης Κώστας
Καμαρέτσος Βασίλης
ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ
Σταμάτης Ιωάννης
ΠΟΤΑΜΙΑΣ
Ίβρος Ιωάννης
ΦΟΥΡΝΑΣ
Παπουτσόπουλος Ηλίας


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Μπομποτσιάρης Κων/νος
Καραγιαννόπουλος Αθανάσιος

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Σερετάκης Νικόλαος


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
Όσον αφορά το Δήμο Αγράφων από το συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Τάτση εκλέγονται δεκαέξι (16) σύμβουλοι, εκ των οποίων τέσσερις (4) από τους δήμους Αγράφων, Απεραντίων και Ασπροποτάμου, ένα (1) από το Δήμο Βίνιανης και τρεις (3) από το δήμο Φραγκίστας.
Από το συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαμπαλή εκλέγονται συνολικά έντεκα (11) σύμβουλοι. Από το δήμο Αγράφων τρεις (3), δύο (2) συμβούλους εκλέγουν οι δήμοι Απεραντίων, Ασπροποτάμου και Φραγκίστας και Βίνιανης.
Επομένως εκλέγονται οι:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΑΦΩΝ
(Δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης)
ΑΓΡΑΦΩΝ
Μιχόπουλος Ευθύμιος
Σβερώνης Ταξιάρχης
Τσιώλης Δημήτριος
Χαλιμούρδας Δημήτριος
ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ
Φουρλίγκα Κλεάνθη
Μπακούσης Αθανάσιος
Κοφίνη Αναστασία
Βελαέτης Δημήτριος
ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Δημητρόπουλος Χρήστος
Ζαχαράκης Παναγιώτης
Κάκος Θωμάς
Παπαδήμος Παναγιώτης
ΒΙΝΙΑΝΗΣ
Βούρτσας Δημήτριος
ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ
Φούκας Νικόλαος
Διώτη Όλγα
Φεγγούλη Βασιλική


ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΑΓΡΑΦΩΝ

Μπαμπαλής Θεόδωρος
Κατσιφός Ευάγγελος
Κίτσιος Γεώργιος
ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ
Παπαθανάσης Απόστολος
Κατσιάδας Θεόδωρος
ΑΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Τσιάμης Θεόδωρος
Τόλης Γεώργιος
ΒΙΝΙΑΝΗΣ
Γεωργίου Νικόλαος
Μάκκας Κων/νος
ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ
Τελώνης Λεωνίδας
Γκορόγιας Παναγιώτης