Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 2-0 Το πάλεψε αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του


Δικαιούνταν κάτι παραπάνω στον αγώνα με τον Πυργετό εκτός έδρας ο Απεραντιακός, όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έτσι γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τους γηπεδούχους. Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά, έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, είχε δύο δοκάρια, έχασε και άλλες ευκαιρίες, όμως στο τέλος γύρισε στο Καρπενήσι με άδεια χέρια και έτσι το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με το Μουζάκι θεωρείτε καθοριστικό για τις όποιες ελπίδες παραμονής έχει η ευρυτανική ομάδα.
Στο 10' ο Πυργετός κέρδισε πέναλτι, ο Στύλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τσάμης απέκρουσε. Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 45' με κεφαλιά του Τσαταλίδη, ενώ ο Πυργετός διπλασίασε τα τέρματά του στο 73' με τον Κόκκινο. Ο Δ. Μπισμπίκης είχε δύο δοκάρια στο 67' και το 87' για τον Απεραντιακό.
Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους ο Παγκαρλιότας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης, με επόπτες τους Δημητριάδη και Χριστάκογλου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣΠΥΡΓΕΤΟΣ: Γκικούδης, Γκουγκούδης (77' Φιλιπούλης), Στυλιανός (34' Καραγιάννης), Μπουτογιάννης, Πολύζος, Κουρδής, Κόκκινος, Ελευθεριάδης, Στύλος (71' Παγκαρλιότας), Παρμαξίδης, Τσαταλίδης.
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Δ. Μπισμπίκης, Θ. Μπισμπίκης (41' Τλούπας), Κατσικάς, Κεφαλίδης, Λεπτάκης (82' Γιαννόπουλος), Αρουτίδης (74' Ζήσιμος), Αρ. Νταβαρίνος, Γεωργακόπουλος, Πανακούλιας.