Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μυρίκη-Άγιος Προκόπιος 2-2 Ισοπαλία χρυσάφι για τον Άγιο Προκόπιο

Μπορεί να μην πέτυχε γκολ, ο μόνιμος σκόρερ του Αγίου Προκοπίου, Λάκης Αναστασόπουλος, όμως η ομάδα της Παλαιοκατούνας, απέσπασε χρυσή ισοπαλία στο Καρπενήσι από την Μυρίκη, που της δίνει γερό προβάδισμα για την υπόθεση τετράδα που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Έτσι μετά το 2-2, του περασμένου Σαββάτου, ο Άγιος Προκόπιος εδραιώθηκε στην 3η θέση, με 21 βαθμούς, δυο παραπάνω από την Δόξα που δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ποταμιάς και 3 από την Μυρίκη.
Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν και παρότι βρέθηκαν πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0, στο τέλος ισοφαρίστηκαν χάνοντας έτσι έδαφος για την πρόκρισή τους στην τετράδα.
Η Μυρίκη άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό γκολ – φάουλ του Σταμούλη, που σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ και σκόρερ του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Στο 25΄ ο Σιταράς με κεφαλιά έκανε το 2-0 βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη της ομάδας του.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Άγιος Προκόπιος με τον Δ. Λαθύρης μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-1, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ που σημείωσε στο 48΄ ο Σκύπη, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα αν στο 50΄ η κεφαλιά του Τσέκα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Λυρουδιά.
Στην συνέχεια και οι δυο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν και έτσι το τελικό σφύριγμα του Κώστα Αναγνώστου που σε ένα ακόμη ματς έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 2-2 και ευχαριστημένους από το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Μυρίκη : Λυρούδιας, Παχής, Τσιούμας (Ζαχαράκης), Φούκας (53΄ Κωστόπουλος), Κολόκας, Λέντζος, Γκορόγιας (61΄Λιάγκας), Ράπτης, Σιταράς, Καρβέλης, Σταμούλης
Άγιος Προκόπιος : Κόκκοτας, Κουρλός (Γκούρλιας), Τσάκνης, Πλακιάς, Νταλαφούρας, Λαθύρης Δ., Αναστασόπουλος, Παρούτσας, Τσέκας (88΄ Χαβέλος), Γιάννης Λαθύρης ( Σκύπη), Τσίπρας