Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ξεχωριστή γιορτή επί τη λήξη του δικαστικού έτους

Με επιτυχία και την συμμετοχή πάνω από 100 στελεχών του χώρου της δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά η υπαίθρια ετήσια συνάντηση – συνεστίαση που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας στη λήξη κάθε δικαστικού έτους και έλαβε χώρα στο εξοχικό κέντρο «Η Χελιδώνα» στο Παλαιό Μικρό Χωριό, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία των δικαστικοί λειτουργοί που υπηρέτησαν κατά το παρελθόν στα Δικαστήρια της Ευρυτανίας, μετά των οικογενειών – συνοδών των.
Ειδικότερα παρευρέθησαν:

Ο Αντιπρόεδρος του Άρειου Πάγου Αθανάσιος Κουτρουμάνος, που έλκει την καταγωγή του από τα Επινιανά Αγράφων και ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Στυλιανός Πατεράκης.
Οι νεοπροαχθέντες στο βαθμό του Αρεοπαγίτου Ελένη Διονυσοπούλου και Παναγιώτης Χαντζηπαναγιώτης.
Ο Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Ευστάθιος Ροντογιάντης, οι Πρόεδροι Εφετών επί τιμή Ευρυδίκη Μανωλοπούλου, η Πρόεδρος Εφετών στο Εφετείο Λαμίας Αικατερίνη Πάνταινα και ο νεοπροαχθείς στο βαθμό του Προέδρου Εφετών Γεώργιος Αποστολάκης.
Ο Εισαγγελέας Εφετών Παντελής Στραγγάλης και ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Χανής.
Οι Εφέτες: Θωμαϊτσα Πατρώνα, Χαράλαμπος Παπακώστας, Χάϊδω Μπάρτζια, Γεώργιος Μαντζαβίνος, Ιωάννα Δούκα, Σταύρος Μάλαινας, Μαρία Λιάνου και Βασιλική Χάσκα.
Οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Γεώργιος Αλμπούρας και Βασιλική Καρβέλα, οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Χαράλαμπος Λακαφώσης και Χρυσούλα Αρβανίτη, οι Πρωτοδίκες: Αικατερίνη Μασσαλή, Κων/νος Βαϊτσης και ο Ειρηνοδίκης Ευρυτανίας: Θωμάς Λυπημένος.
Παρέστησαν επίσης ο πρώην και ο νυν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Κωνσταντίνος Στέφος και Παναγιώτης Συγγούρης αντίστοιχα, ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανάσιος Μακρυγιάννης, καταγόμενος από τη Δομνίστα Ευρυτανίας και οι γραμματείς του Εφετείου Λαμίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας με επικεφαλής αυτού τον ακούραστο διοργανωτή της συνάντησης Βασίλειο Γκαρίλα, οι Συμβολαιογράφοι Άννα Ματθαίου και Ειρήνη Σταυρίδου. Οι γραμματείς του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κων/νο Κουτρούμπα και τους Προϊσταμένους Γραμματειών Αικατερίνη Μπουλάκου και Γεώργιο Κοντοπάνο αντίστοιχα, καθώς επίσης και συνταξιούχοι γραμματείς και υπάλληλοι δικηγορικών γραφείων.
Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας Βασίλειος Γκαρίλας, ευχόμενος καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση σε όλους.
Τα πλούσια εδέσματα, η άψογη περιποίηση του προσωπικού του Κέντρου «Χελιδώνα», ο καλός καιρός, ο ίσκιος του αιωνόβιου πλατάνου δίπλα στις βρύσες του παλαιού Μικρού Χωριού και η ζωντανή δημοτική μουσική του αυτοδίδακτου βιολιστή Γρηγορίου Αλέστα με το συγκρότημα του Θεοδώρου Μπάρκα και Τάκη Αναγνώστου δημιούργησαν μια ωραία και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, ο δε χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι αργά τις μεγάλες απογευματινές ώρες.