Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο πολιτευτής Ευρυτανίας Κώστας Μπακόλας στον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του κινήματος μας κ. Πάνο Καμμένο στην ομιλία του κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ορίστηκαν τα μέλη των Τομέων Κοινοβουλευτικής Ευθύνης.
Ο Κωνσταντίνος Μπακόλας πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας θα συμμετέχει ως μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων με υπεύθυνο Τομεάρχη τον κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο Βουλευτή Ευβοίας.

Στις επόμενες μέρες θα οριστούν οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι των Τομέων Κοινοβουλευτικής Ευθύνης.
Σύντομα θα σας ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα μιας συνάντησης ειδικής για την Ευρυτανία με τον Τομεάρχη κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο και τον Κωνσταντίνο Μπακόλα πολιτευτή νομού Ευρυτανίας.
Ο αγώνας για την ανάπτυξη τις υποδομές τις μεταφορές και τα δίκτυα στην Ευρυτανία, η κοινοποίηση και η ανάδειξη τοπικών ζητημάτων και προβλημάτων του νομού μας τώρα ξεκινάει!
Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της Ευρυτανίας καθώς και όλων των «ξεχασμένων» κοιμώμενων γιγάντων της Ευρυτανίας όπως η λίμνη των Κρεμαστών, η ανάδειξη της Ιεράς μονής Τατάρνας και κάθε πολύτιμου στοιχείου της ξεχασμένης δυτικής Ευρυτανίας και όχι μόνο, με σκοπό μια ισόρροπη ανάπτυξη για τόπο μας.
Πέρα από αυτό, το υψίστης σημασίας για όλη την Ευρυτανία και τους νέους του τόπου μας θέμα της λίμνης το οποίο θα προσελκύσει και θα προσθέσει χιλιάδες νέους επισκέπτες στην Ευρυτανία ετησίως και θα προσθέσει επιπλέον μέρες παραμονής-διαμονής στην Ευρυτανία και ότι αυτό συνεπάγεται, σύντομα θα λειτουργήσει το Γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Καρπενήσι, απ όπου θα καταγράψουμε και θα ιεραρχήσουμε  τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να προωθηθούν σε Υπουργεία και Βουλή, όπως τουριστική αναβάθμιση, υγεία, κοινωνική πολιτική, ανεργία και ειδικά των νέων, γεωργία- κτηνοτροφία, οδικό δίκτυο, τηλεπικοινωνίες-διαδίκτυο και τοπικά οικονομικά θέματα που επηρεάζονται από την μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης!
Σύντομα θα σας ανακοινώσω το όνομα ενός από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπου θα αναλάβει την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης της περιφέρειας μας .Ο Βουλευτής, σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τον πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Μπακόλα, θα προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και όλα τα θέματα που θα αφορούν την Ευρυτανία μας!
Σας υπόσχομαι πως θα φέρω σε πέρας το χρέος μου απέναντι στο τόπο μου την Ευρυτανία που αγαπώ βαθύτατα και απέναντι στους νέους της Ευρυτανίας αλλά και κάθε Ανεξάρτητο Έλληνα Ευρυτάνα με μοναδικό σκοπό και στόχο την ανάπτυξη αλλά και την αναβάθμιση κάθε υπάρχουσας υποδομής με γνώμονα την ευημερία του τόπου μας! Είναι όλα στο χέρι μας!

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής Nομού Ευρυτανίας
Ανεξάρτητοι Έλληνες