Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΚΡΕΝΤΗ 1-2




Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε


Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Κρέντη, επικρατώντας του Κερασόβου με σκορ 2-1 στο γειτονικό ντέρμπυ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τοπικού μας πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Χρήστου Καλαμπάκα παρότι δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να επιβληθεί των τυπικά γηπεδούχων, κατακτώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, που εξέδωσαν διαμαρτυρία – καταγγελία για την διαιτησία του αγώνα, αντέδρασαν, ισοφαρίζοντας το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν με ωραία κεφαλιά του Βλάχου στο 55΄, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να πάρουν τίποτε από το παιχνίδι αυτό, παρότι το δικαιούνταν, αν αναλογιστούμε μάλιστα και την κλασική ευκαιρία που έχασε στην λήξη του αγώνα ο βετεράνος Βαγγέλης Τσιγαρίδας.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια που σημείωσε μόλις στο 1΄ ο Καστάνης που έκανε το ντεπούντο του στην ομάδα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος της Κρέντης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων, και με κοντινό πλασέ μετά την ασταθή απόκρουση του Ν. Τρίκκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Το γρήγορο αυτό γκολ έδωσε περισσότερη σιγουριά στους ποδοσφαιριστές της Κρέντης, που πήραν το κέντρο και πίεσαν στην συνέχεια για ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε μεγάλο προβάδισμα για την νίκη.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε παρότι στο 37΄η κεφαλιά του Μάκκα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Τρίκκα.
Με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζεστοί στο γήπεδο για το δεύτερο ημιχρόνιο και στην πρώτη καλή επίσκεψη στα καρέ του Ντάλλα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, με ωραία κεφαλιά του Βλάχου που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Κρέντης.
Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για το Κεράσοβο. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο σπεσιαλίστας στο είδος Παύλος Κόκκοτος με αριστοτεχνική εκτέλεση πέρασε την μπάλα πάνω από τον τείχος στέλνοντάς της στο βάθος της εστίας του Τρίκκα, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο παρά την εκτίναξη που έκανε.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να διασφαλίσουν το υπέρ τους 2-1 και τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση. Ωστόσο όμως το Κεράσοβο θα μπορούσε στο τέλος να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Β. Τσιγαρίδας δεν αστοχούσε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Κορυφαίος των νικητών ο ακούραστος Γιώργος Περούλας και καλοί οι Κόκκοτος, Μπισμπίκης. Διακρίθηκαν από το μαχητικό Κεράσοβο, ο κορυφαίος της άμυνας Γ. Σακαπέτης και οι Βλάχος, Ρίζος.
Την ερχόμενη αγωνιστική το Κεράσοβο αγωνίζεται εκτός με την Μυρίκη ενώ η Κρέντη υποδέχεται την Δόξα.
ΚΕΡΑΣΟΒΟ: ΤΡΙΚΚΑΣ, ΛΑΘΥΡΗΣ (46΄ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ), ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΣ, ΣΑΚΑΠΕΤΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΚΟΣΜΑΣ, ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΪΔΑΜΗΣ.
ΚΡΕΝΤΗ: ΝΤΑΛΛΑΣ, ΜΠΥΡΟΣ, Ε. ΜΠΥΡΟΣ, ΠΕΡΟΥΛΑΣ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ, ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Κ. ΜΑΚΚΑΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Ν. ΒΟΥΡΤΣΑΣ (46΄ Σ. ΖΗΚΑΣ)