Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 2-0

Αναζητείται επειγόντως νίκη

Την 3η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο εκπρόσωπός μας στην Δ΄ Εθνική, χάνοντας αυτή τη φορά από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου με σκορ 2-0. Η ομάδα μας, σαφώς βελτιωμένη από το προηγούμενο παιχνίδι, κατέβηκε στον αγώνα αυτό με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να διασφαλίσει το μηδέν στα μετόπισθεν και ότι προκύψει στην επίθεση.
Στο πρώτο ημίχρονο, το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα, παίζοντας πειθαρχημένα και με πολύ δύναμη στο κέντρο, έκλεισε όλους τους διαδρόμους στους επιθετικούς της γηπεδούχου ομάδας, ψάχνοντας το γκολ με αντεπιθέσεις. Σε μια απ΄ αυτές μάλιστα, με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, ο Νταβαρίνος έβγαλε σε καλή θέση τον Μπισμπίκη, τον οποίο όμως με ωραία έξοδο πρόλαβε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 24΄ με τον Βεστάκη να παίρνει την κεφαλιά μετά την ωραία σέντρα του Μπουγιώτα αλλά αυτή να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσάμη και στην συνέχεια να φεύγει άουτ. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 28' με τον Σκόρδα να γυ¬ρίζει ωραία την μπάλα στον Τατσιόπουλο το σουτ του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Απεραντιακού. Με την συμπλήρωση του ημίωρου, ο Μπισμπίκης με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον επερ¬χόμενο Νταβαρίνο, ο οποί¬ος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να την στείλει στα δίχτυα. Στο 37΄ ο Βεστάκης, επιχείρησε δυνατό μόλις άουτ και στο 42΄ τον δραστήριο επιθετικό των γηπεδούχων πρόλαβε στο τσακ ο Τσάμης μπλοκάροντας την μπάλα την τελευταία στιγμή. Με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Μπα¬καλίδης βρήκε ωραία στον κενό χώρο τον Μπου¬γιώτα, το σουτ του οποίου όμως έφυγε άουτ. Με το στείρο 0-0 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για τν ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γη¬πεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα πιέζοντας από νωρίς για το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού για την συνέχεια. Η πίεση αυτή δεν άργησε να φέρει καρπούς για το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου. Με την συμπλήρωση 50΄ λεπτών παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν ένα πλάγιο άουτ με τον Σκόρδα, η μπάλα πέρασε πάνω από τους αμυντικούς της ευρυτανικής ομάδας και κατέληξε στον πολύ γνωστό μας για την εκτελεστική του ικανότητα Άλεξ Μπακαλίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτη¬κε με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα τους. Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι και τρία λεπτά αργότερα ο Τατσιόπουλος μετά από σέντρα του Βεστάκη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας με ιδανικό πλασέ το 2-0.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατά πολύ με τους γηπεδούχους να προσέχουν τα μετόπισθεν και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να κάνουν την μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Αλεξανδρή. Οι γηπεδούχοι μετά το 75΄ και έχοντας εξασφαλισμένο σκορ ασφαλείας βγήκαν μπροστά να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ, για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο και παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, στο 75' με τον Βεστάκη, στο 78' με τον Σερπάνο, στο 85΄ και στο 89΄ με τον Μπουγιώτα
Δεν κατάφεραν να πετύχουν και άλλο τέρμα μένοντας έτσι στο 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης.
Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας στο τέλος του αγώνα δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για την απειρία των ποδοσφαιριστών του. «Ήρθαμε διαβα¬σμένοι στο παιχνίδι με τον Αγρότη, τόνισε ο κοόυτς του Απεραντιακού, «κλείσαμε τους δια¬δρόμους, κάναμε δύο ευ¬καιρίες σε αντεπιθέσεις, δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Τονίζω και πάλι ότι χρεια¬ζόμαστε δουλειά γιατί τα παιδιά είναι άπειρα».
Την ερχόμενη Κυριακή ο Απεραντικός υποδέχεται στο Α.Κ. Καρπενησίου τον Πύρασο σε ένα καθοριστικό ματς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρανικόλας (Φωκίδας)
ΑΓΡΟΤΗΣ: Αλεξανδρής, Σκόρδας, Τζουάννας, Μπακαλίδης, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Τατσιόπουλος (84΄ Παπαγεωργίου), Ζησόπουλος, Μπουγιώτας, Χανής (62΄ Σερπάνος), Βεστάκης (78΄ Βιτζέκας)
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Διαμαντής, Ζήσιμος(60΄ Μπισμπίκης Θ.), Τλούπας, Κατσικάς, Ντότσικας (60΄ Σατης), Κεφαλίδης, Θαμνόπουλος(48΄ Μπουμπουρής), Μπισμπίκης Δ., Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η αγ.)


Καρδίτσα-Ρήγας Φεραίος 1-0
Μουζάκι-Πυργετός 0-1
Ελασσόνα-Θύελλα Πετρωτού 0-0
Α.Ε. Μακρ. Σπερχειάδας -Λαμία 1-0
Αγρότης - Απεραντιακός 2-0
Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-5
Πύρασος Ν. Αγχ.-Απόλλων Λάρισας 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πυργετός 3-0 7
2.Οικονόμος Τσαρ. 8-4 6
3.Μουζάκι 4-2 6
4.Καρδίτσα 4-3 6
5.Απόλλων Λάρισας 4-2 5
6.Αγρότης Λειαν. 2-0 5
7.Ρήγας Φεραίος 5-5 4
8.Α.Ε. Μακρακ.Σπερχ. 2-3 4
9.Ελασσόνα 1-1 3
10.Πύρασος Ν. Αγχ. 2-3 2
11.Θύελλα Πετρωτού 2-4 2
12.Μετέωρα 1-5 2
13.Λαμία 0-2 1
14.Απεραντιακός 3-6 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 4η)
Μουζάκι- Καρδίτσα
Ρήγας Φεραίος-Ελασσόνα
Πυργετός-Α.Ε. Μακρακώμης-Σπερx.
Θύελλα Πετρωτού-Αγρότης Λειαν.
Λαμία-Μετέωρα
Απεραντιακός-Πύρασος Ν. Αγχ.
Οικονόμος Τσαρ.-Απόλλων Λάρισας

Σκόρερς
Σκόρερ Ομάδες Γκολ
Νταβαριίνος Απεραντιακός 3
Παπαστεριάδης Μουζάκι 3
Κουντούρης Ρήγας Φεραίος 2
Κωστέλλος ΑΟ Καρδίτσας 2