Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Και επισήμως Καραμπάς για Αντιπεριφερειάρχης


“Κλείδωσαν” Περ. Σύμβουλοι, οι Ταξ. Σκλαπάνης, Κώστας Χούπας, Τ. Τσελεπής, Λ. Τσιτσάνης. Γρίφος το όνομα της γυναίκας.


Ο Βασίλης Καραμπάς, όπως άλλωστε αναμένονταν, είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τον Συνδυασμό του Κλέαρχου Καραμπά «Στερεά Ελλάδα».
Με χθεσινή του ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου, ο κ. Περγαντάς έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα επιλέχτηκαν για την Βοιωτία ο κ. Μουλκιώτης Γεώργιος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου, για την Εύβοια, ο κ. Μπουραντάς Αθανάσιος, Νομάρχης Εύβοιας, για την Ευρυτανία ο Βασίλης Καραμπάς, Δήμαρχος Καρπενησίου, για την Φθιώτιδα ο κ. Θωμάς Στάικος, Δικηγόρος και για την Φωκίδα η κ. Γαζή Γιώτα, π. Δήμαρχος Άμφισσας Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, ο υποψ. Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς έκανε την παρακάτω δήλωση: “Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη διοικητική μεταρρύθμιση. Τους καλωσορίζω σ΄ έναν αγώνα πολιτικό, πολιτισμένο και νικηφόρο”.
“Κλείδωσαν” οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Βασίλη Καραμπά
Ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση του Βασίλη Καραμπά ως υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, «κλείδωσαν» και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Τον νυν Δήμαρχο Καρπενησίου θα πλαισιώσουν οι κ.κ. Ταξ. Σκλαπάνης, Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευρυτανίας και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χούπας, Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ευρυτανίας, Τάκης Τσελεπής, Πρόεδρος του Δ.Σ. Ποταμιάς και Δημοτικός Υπάλληλος, Λάμπρος Τσιτσάνης, εκπαιδευτικός, το όνομα του οποίου έπαιξε για κάποιο διάστημα ως υποψηφίου Δημάρχου Αγράφων, ενώ το όνομα της γυναίκας, που λόγω ποσόστωσης θα πρέπει να συμμετάσχει, θα ανακοινωθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.
Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα, που συγκροτείται από ισχυρές προσωπικότητες του δημόσιου βίου μας, με μεγάλη κοινωνική προσφορά στον τόπο μας.