Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέες περικοπές δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας Από 1 Μαρτίου κόβονται ακόμη και άλλα δρομολόγια



Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας Α.Ε. μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε: Από την Τρίτη 01η Μαρτίου 2011 διακόπτεται η λειτουργία των ακόλουθων δρομολόγιων :

1. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:00 μ. από Καρπενήσι για Αθήνα διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
2. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 18:00 μ.μ. από Αθήνα για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
3. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 21:00 μ.μ. από Λαμία για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
4. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 06:40 π.μ. από Καρπενήσι για Λαμία διακόπτεται κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες ημέρες το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά.
5. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 13:20 μ.μ. από Λαμία για Καρπενήσι διακόπτεται κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες ημέρες το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά.
6. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 05:45 π.μ. από Κλειτσό – Φουρνά προς Λαμία διακόπτεται.
7. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:45 μ.μ. από Λαμία προς Φουρνά – Κλειτσό διακόπτεται.
8. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 08:45 π.μ. από Καρπενήσι για Αγρίνιο διακόπτεται τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.
9. Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:30 μ.μ. από Αγρίνιο για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.
Παρακαλούνται οι επιβάτες μας να επικοινωνούν πρίν να ταξιδέψουν με το τηλέφωνο 2237080013 στο ΚΤΕΛ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού, καθότι όπως αναφέρεται τα δρομολόγια διακόπτονται λόγο οικονομικής αδυναμίας.