Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νέες περικοπές δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας Κόπηκαν από χθες και άλλα δρομολόγια για Αθήνα, Λαμία, Αγρίνιο


Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας Α.Ε. μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε: Από την Τρίτη 1η Μαρτίου 2011 διακόπτεται η λειτουργία των ακόλουθων δρομολόγιων :
1.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:00 μ.μ. από Καρπενήσι για Αθήνα διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
2.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 18:00 μ.μ. από Αθήνα για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
3.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 21:00 μ.μ. από Λαμία για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.
4.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 06:40 π.μ. από Καρπενήσι για Λαμία διακόπτεται κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες ημέρες το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά.
5.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 13:20 μ.μ. από Λαμία για Καρπενήσι διακόπτεται κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες ημέρες το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά.
6.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 05:45 π.μ. από Κλειτσό – Φουρνά προς Λαμία διακόπτεται.
7.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:45 μ.μ. από Λαμία προς Φουρνά – Κλειτσό διακόπτεται.
8.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 08:45 π.μ. από Καρπενήσι για Αγρίνιο διακόπτεται τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.
9.Το δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 12:30 μ.μ. από Αγρίνιο για Καρπενήσι διακόπτεται τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί κανονικά τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.
Παρακαλούνται οι επιβάτες μας να επικοινωνούν πρίν να ταξιδέψουν με το τηλέφωνο 2237080013 στο ΚΤΕΛ.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού, καθότι όπως αναφέρεται τα δρομολόγια διακόπτονται λόγο οικονομικής αδυναμίας.