Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίαςγια τη γιορτή της Γυναίκας


Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, Τρίτη 8 Μαρτίου 2011, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας θα διοργανώσει εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών, ενώ ο καθηγητής της Ομοιοπαθητικής κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Casa Di Neve chalet στον Αγ. Νικόλαο, θα τιμηθούν για την προσφορά τους γυναίκες που κατάγονται από την Ευρυτανία ή έχουν προσφέρει στην Ευρυτανία και μετά από τις ομιλίες θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Θεόδωρου Μπάρκα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:
Έναρξη
Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυανικών Ευρυτανίας κ. Ιουλία Πετροπούλου
Χαιρετισμοί επισήμων
Ομιλίες
Κεντρική ομιλία από τον καθηγητή Ομοιοπαθητικής κ. Κων/νο Κωνσταντόπουλο με θέμα «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία σήμερα και τρόποι και γνώσεις που μπορούν να την βοηθήσουν»
Ομιλία από την Εκπαιδευτικό Θεολόγο – Φιλόλογο και Δ/ντρια του Γυμνασίου – Λυκείου Γρανίτσας κ. Ελένη Κοντοζήση, με θέμα «Διαφορές γυναικών και ανδρών στην επαγγελματική ανέλιξη στο δημόσιο τομέα»
Ομιλία από τον Εκπαιδευτικό & Τεχνολόγο Πολιτικό Μηχανικό κ. Χρήστο Τρυφωνόπουλο με θέμα «Φύλο και Απασχόληση»
Ομιλία από την Επιστημολόγο και Υπεύθυνη Γραφείων Ταξιδίων ALKYONI TRAVEL κ. Στεφανία Κοκοτίνη με θέμα «Άνθρωπος και Ενέργεια».
Απονομή Τιμητικού Βραβείου και Αναμνηστικών από το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας.

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γυναικών Δυτ. Φραγκίστας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Δυτ. Φραγκίστας θα πραγματοποιήσει τον αποκριάτικο χορό του την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Ξενώνα του χωριού.