Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στο Καρπενήσι ο Δημήτρης Βίτσας Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού


Στο Καρπενήσι βρέθηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού κ. Δημήτριος Βίτσας, συνοδευόμενος από τον επικεφαλή της περιφερειακής αυτοδιοικητικής παράταξης ΡΙΖΟΣΣΕ και περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Στουπή, τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Κοσμά και τον Π. Ρήγα μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Η περιοδεία ξεκίνησε από την Δευτέρα το απόγευμα όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΝ στο Καρπενήσι.
Την επομένη στις 10 το πρωί ο κ. Βίτσας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη, όπου και συζήτησαν για τα προβλήματα του Δήμου. Συγκεκριμένα μετά τη συνάντηση ο κ. Βίτσας δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με φορείς και συζητήσαμε για τα προβλήματα της περιοχής. Στη συζήτηση με το δήμαρχο συμφωνήσαμε πως τα τρία μεγάλα προβλήματα, που ο Συνασπισμός μπορεί να συμβάλει στην επίλυσή τους θέτοντάς τα και στο Κοινοβούλιο, είναι ο Δρόμος Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, το δεύτερο είναι η ανάπτυξη του ΤΕΙ Καρπενησίου και τρίτο η αναγκαιότητα δημιουργίας επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Είναι βασικά στοιχεία μέσα σε μια πορεία του κοινωνικού ρόλου που μπορεί να παίξει ο δήμος, σε μια περίοδο, η οποία είναι σκληρή, από μια ιδιαίτερη κυβέρνηση που κατά τη δική μας την άποψη το καλύτερο που μπορεί να κάνει στον ελληνικό λαό είναι να φύγει το συντομότερο».
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο ΤΕΙ Καρπενησίου, στο Νοσοκομείο και στα ΚΤΕΛ, όπου ο κ. Βίτσας είχε την ευκαιρία να ακούσει την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων, οι οποίοι του ζήτησαν να πράξει ότι μπορεί ο ΣΥΝ προκειμένου να βρεθεί λύση στο τόσο σημαντικό πρόβλημα. Τέλος, η περιοδεία του ΣΥΝ στην Ευρυτανία έκλεισε με επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Καραμπά, όπου μίλησαν εκτενώς για τα θέματα της Ευρυτανίας.