Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στις 4 Σεπτέμβρη οι Eκλογές στη Δυτ. Φραγκίστα για τον Τοπικό Σύμβουλο

Τελικά δεν θα αποφύγουν τις εκλογές οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Δυτικής Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον νόμο, στις 4 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή, θα στηθούν κάλπες για την κάλυψη της μίας (1) κενής θέσης τακτικού συμβούλου.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει από ώρα 07:00 π. μ. και θα λήξει 19:00 μ. μ. στο Δημοτικό Σχολείο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ανωτέρω ψηφοφορία για την εκλογή του ενός τοπικού συμβούλου έχουν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τοπικού Διαμερίσματος Δυτικής Φραγκίστας.


Οι γραμμένοι εκλογείς στους εκλογικούς καταλόγους του εκλογικού διαμερίσματος Δυτικής Φραγκίστας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα ¨Α¨ μέχρι και το γράμμα ¨Κ¨ θα ψηφίσουν στο Δημοτικό Σχολείο-1η Αίθουσα

Οι γραμμένοι εκλογείς στους εκλογικούς καταλόγους των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα ¨Λ¨ μέχρι και το γράμμα ¨Ω¨θα ψηφίσουν στο Δημοτικό Σχολείο-2η Αίθουσα

Στην ανωτέρω ψηφοφορία για την εκλογή του ανωτέρω τοπικού συμβούλου έχουν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είχαν ψηφίσει στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, και των επαναληπτικών της 14ης Νοεμβρίου 2010 .