Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ

για την νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα και τον Εκσυγχρονισμό Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών


Η Αναπτυξιακή Διαχειριστική (ΑΝ. ΔΙΑ) Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον Δήμο Αγράφων, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση από τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, των χρηματοδοτικών προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013:


«Εναλλακτικός Τουρισμός», που αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή τουρισμού (αθλητικός, πολιτιστικός, θαλάσσιος, γαστρονομικός, υγείας κι ευεξίας κ.α.). Το πρόγραμμα βρίσκεται σε προδημοσίευση.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και τα κάτωθι προγράμματα:

1.«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»,

2.«Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών».

Καλούνται να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις του κλάδου του εναλλακτικού τουρισμού (επιχειρήσεις εστίασης, διαμονής, οργάνωσης ταξιδίων κλπ), όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε νέες καινοτομικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, και οι επιχειρήσεις του κλάδου των χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών της ευρύτερης περιοχής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 19:00, στην Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας, στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου.