Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στην ΕΛΙΤ της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας η Ντίνα Μπουμπουρή

 

Νέα μεγάλη διάκριση για την κορυφαία ευρυτάνισσα διαιτητή. Σφύριξε τον Μικρό Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με ρεσιτάλ διαιτησίας


Τον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών κάτω των 17 διεύθυνε η ευρυτάνισσα διαιτητής Κωνσταντίνα Μπουμπουρή. Ο αγώνας έγινε στην Νιόν της Ελβετίας το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 31/7 με την Γερμανία να νικά με το εντυπωσιακό 8-2 την Ισλανδία και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Η κ. Μπουμπουρή, που είναι μια από τις καλύτερες διαιτητές στην χώρα μας και γι΄ αυτό άλλωστε επιλέγεται για τόσο μεγάλες διοργανώσεις, στο Ευρωπαϊκό αυτό πρωτάθλημα, σφύριξε και τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών κάτω των 17 ετών μεταξύ Γερμανίας-Γαλλίας, που έγινε έγινε την Πέμπτη 28 Ιουλίου στην Νιόν της Ελβετίας και βρήκε νικήτριες της Γαλλίδες με 6-5 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια).
Νέος ορισμός για την Μπουμπουρή
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι η Κωνσταντίνα Μπούμπουρη του ΣΔΠ Ευρυτανίας ορίστηκε να διευθύνει αγώνες για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 19 2012, με βοηθό την Παναγιώτα Κουτσουμπού του συνδέσμου Πειραιάς. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 16-23 Σεπτεμβρίου στη Σλοβακία, με τη συμμετοχή πλήν της διοργανώτριας χώρας, της Σουηδίας, της Ουκρανίας και της Σερβίας.