Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ποταμιά-Άγραφα 0-4 Τίποτε – τίποτε δεν τα σταματά

Ακόμη μια ευρεία νίκη σημείωσαν τα Άγραφα, που φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τοπικού μας πρωταθλήματος με 21 βαθμούς. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, σε ρυθμό ρελαντί, επιβλήθηκε άνετα της Ποταμιάς με το ευρύ 4-0, σε ένα αγώνα που ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και το οποίο όμως διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες . Οι πρωτοπόροι έχοντας δυο βαθμούς περισσότερους από την Κρέντη, την οποία υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπυ κορυφής στο τέλος του πρώτου γύρου, με νίκη η ισοπαλία θα κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Η Ποταμιά παρά την φιλότιμη προσπάθειά της δεν κατάφερε να αντισταθεί σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι έμεινε στην 8η θέση με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Φραγκίστα. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα γνώρισε την 5η συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό λογικό είναι να δημιουργεί κάποιο προβληματισμό.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με γκολ και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με το σκορ στο 3-0 και έτσι όλα είχαν τελειώσει πολύ νωρίς, καθότι η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία.
Αξιοσημείωτα του αγώνα το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντότσικα, τα 2 ακόμη γκολ του Κωστούλα, που δείχνει να κλειδώνει την πρωτιά στους σκόρερ και την άψογη διαιτησία της κ. Μπουμπουρή, που αποδεικνύει ότι είναι μια από τις κορυφαίες γυναίκες ρέφερι στην πατρίδα μας. Πολύ καλά πήγαν και οι Βοηθοί της κ.κ. Χρυσαφόπουλος και Λάμπρου.
Την επόμενη αγωνιστική η Ποταμιά αγωνίζεται εκτός με τον Αίολο και τα Άγραφα υποδέχονται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής την Κρέντη.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

11΄: Απευθείας εκτέλεση κόρνερ με πολύ φάλτσο του Ντότσικα από δεξιά, κακή εκτίμηση του Κουτούμπα, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία της Ποταμιάς (0-1).
20΄: Ωραίο μονοκόμματο σουτ του Μάρκη πάνω στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
25΄: Κόρνερ του Ντότσικα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Κωστούλα από πολύ κοντά απομακρύνθηκε σωτήρια από τον Κατή Δ. λίγο μπροστά από την γραμμή του τέρματος.
32΄: Σουτ του Ντότσικα έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κουτούμπα, που απέκρουσε και στην επαναφορά πλασέ του Κωστούλα απέκρουσε ξανά σε κόρνερ ο πορτιέρο του Μεγάλου Χωριού.
35΄: Έξυπνο τεχνικό σκαφτό σουτ του Γεωργιάδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κουτούμπα (0-2).
36΄: Ο Φλωράκης έπιασε αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κόκκοτας.
41΄: Προσπάθεια του Ράπτη από δεξιά και παράλληλη σέντρα του ίδιου, ο Κωστούλας με προβολή πάνω στην κίνηση σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουτούμπα.
44΄: Χτύπημα κόρνερ του Ντότσικα από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Καλύβα, δεύτερη του Κωστούλα από πολύ κοντά και 0-3.
Β΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Μακρινή μπαλιά του Κατή Α., ο Κωστούλας σε πλεονεκτική θέση με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 0-4.
59΄: Σουτ του Κόγια από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της Ποταμιάς.
62΄: Εκτέλεση φάουλ του Κατή Α. από καλή θέση απομάκρυνε ο Κουτούμπας δύσκολα. Στην επαναφορά νέο σουτ του Γεωργιάδη από πολύ κοντά απέκρουσε εκ νέου ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς.
67΄: Ατομική προσπάθεια του Κωστούλα από αριστερά, παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, σουτ του Καλύβα πάνω στην κίνηση έφυγε μόλις πάνω από την εστία του Κουτούμπα.
73΄: Προσωπική ενέργεια του Μαντζιούτα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, το σουτ του όμως κόντραρε στον Μπισμπίκη την τελευταία στιγμή.
85΄: Πολύ ωραίο 1-2 Καλύβα-Κόγια, σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Μεγάλου Χωριού.
87΄: Σουτ του Μαντζιούτα εντός περιοχής έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των Αγράφων.
Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Σπ. Κολόκας): Κουτούμπας, Μπούρας Α., Γκορόγιας Ι. (76΄ Μπούρας Σ.), Αζακάς, Ζαγκότσης Γ., Κατής Δ., Γιαννακόπουλος, Κοτρώνης (46΄ Ζιάκας), Μπίκας, Φλωράκης, Γιαννόπουλος (50΄ Μαντζιούτας Κ.)
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου): Κόκκοτας, Ράπτης, Θεοχάρης, Μπισμπίκης (84΄ Σιταράς), Κατής Α., Ντότσικας (79΄ Αθανασόπουλος), Μάρκης, Κόγιας, Κωστούλας, Γεωργιάδης (63΄ Ζωχάκης), Καλύβας Κ.