Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αίολος-Ραπτόπουλο 4-1 Ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τη Δόξα

Πραγματικός «ανεμοστρόβιλος» ο Αίολος, παρέσυρε και σκόρπισε στα 4 σημεία του ορίζοντα την Δόξα, υποχρεώνοντας της σε βαριά ήττα με 4-1.
Το συγκρότημα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σχετικά άνετα στο τρίποντο που τον διατηρεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.
Το Ραπτόπουλο εκτός έδρας σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες, γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό στο Γιώργο Παπαδήμο για την δύσκολη συνέχεια.
Βέβαια οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το 2ο γκολ των γηπεδούχων που σημειώθηκε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ομάδα του Ραφτόπουλου δεν παίζει στα τελευταία παιχνίδια καλά.
Και η 2η παρουσία του Μάκη Χρυσικού, που συνδυάστηκε με γκολ, φαίνεται πως δίνει άλλη ποιότητα στην ομάδα του Αίολου, που  παρουσιάζεται ως μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του πρωταθλήμ ατος.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αίολος υποδέχεται την Ποταμιά και η Δόξα το Κεράσοβο στο Ραπτόπουλο.
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
13΄ : Ο Μπούκας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η κεφαλιά του Καρατσίκη από καλή θέση βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε σε νέο κόρνερ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρεσίτη.
14΄ : Ο Νούλας έκανε έξοχη προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Τσιλίκα που με εξουδετερωμένο τον Ρεσίτη είχε εύκολο έργο πλασάροντας, από κοντά στην κενή εστία για το 1-0.
18΄ : Ο πρώτος βοηθός Γιώργος Δροσίνης ακύρωσε γκολ του Μιχάλη Νούλα ,υποδεικνύοντας τον σε θέση οφσάιντ, σκορπώντας διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.
19΄ : Ο Τύμπας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τσουκαλάς πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μπισμπίκης εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αίολου.
28΄ : Ο Παπαδήμος Λ. έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, ο Τσιλίκας βρέθηκε σε θέση βολής πλάσαρε, όμως ο Ρεσίτης απέκρουσε.
32΄ : Ο Τύμπας με χαμηλή δυνατή εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την δεξιά γωνία του Λάππα και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
45΄+2΄ : Ο Ράικος Ν. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η άμυνα των φιλοξενούμενων σταμάτησε,νομίζοντας ότι ρέφερι είχε υποδείξει άουτ, αφού η μπάλα πιθανότατα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως ο Κορέντζελος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό Δροσίνη και το ματς διακόπηκε για μερικά λεπτά.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
56΄ : Ακυρώθηκε γκολ για τον Αίολο. Ο βοηθός Λάμπρος Κολοκώτσιος υπέδειξε τον Νίκο Ράικο σε θέση οφσάιντ. Ο παίκτης του Αίολου σκόραρε με κεφαλιά, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε.
61΄ : Χτύπημα φάουλ του Χρυσικού από καλή θέση έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Δόξας.
73΄ : Ο Ράικος Ν. μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Αίολου έδωσε στον Κατσαρή, που από καλή θέση πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Ραπτοπούλου.
75΄ : Ο Μπούκας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Χρυσικός πήρε την πρώτη κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και ο Κορέντζελος στην συνέχεια από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το 3-1. Σε αυτή την φάση το Ραπτόπουλο αγωνίζονταν με 10, αφού ο Φάνης Μπαστάνης βρίσκονταν τραυματίας εκτός γηπέδου.
82΄ : Οι φιλοξενούμενοι «φωνάξαν» ότι ο Γιώργος Ράικος έπρεπε να δεχτεί 2η κίτρινη και να αποβληθεί για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα που έκανε σε αντίπαλο. Ο νεαρός διαιτητής Λαθύρης κράτησε τις κάρτες στο τσεπάκι του.
84΄ : Ο Κατσαρής έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Χρυσικός εξ επαφής πλάσαρε ο Ρεσίτης απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης σκόραρε με εύκολα με πλασέ για το τελικό 4-1.
90΄ : Ο Ράικος Γ. σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Κατσαρή από καλή θέση έφυγε άουτ.
Συνθέσεις ομάδων
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Λάππας, Κορέντζελος, Ράικος Γ., Αζακάς, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Καρατσίκης, Ράικος Ν., Τσιλίκας(46΄ Χρυσικός), Μπούκας(80΄ Νάσιος), Νούλας Μ.(54΄ Κατσαρής)
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος) : Ρεσίτης, Γεωργαλής Β., Μπισμπίκης, Παπαδήμος Λ., Μπαστάνης Θ.(Ε)(87΄ Καραντζούνης), Τσιαμάγκας(87΄ Αζούκης), Παπαδήμος Π., Κατσιάδας, Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ.(54΄ λ.τρ. Παπαδήμος Ευαγγ.)
Διαιτητής : Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)