Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ηλίας Καρανίκας:”Χαιρετίζω και δηλώνω συμπαραστάτης της νέας Κυβέρνησης”

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η χώρα, χαιρετίζω τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και δηλώνω συμπαραστάτης στην κατεύθυνση της υλοποίησης κάθε απαραίτητης απόφασης για την έξοδο από την κρίση, με το βλέμμα στραμμένο στο λαό και τις δυσκολίες που βιώνει.
Ως Βουλευτής πιστεύω ότι γίνεται πράξη το αίτημα των πολιτών για συνεργασία και συμμετοχή των δημιουργικών δυνάμεων της πατρίδας μας, προς την επίτευξη των κοινών στόχων, κάτι που αποτελεί και δική μου προσωπική επιλογή, στον τρόπο με τον οποίο άσκησα τα καθήκοντά μου μέχρι σήμερα. 
Θεωρώ βάσιμη την ελπίδα ότι πλέον ο μέχρι τώρα τρόπος άσκησης εξουσίας τα τελευταία τριανταπέντε (35) χρόνια αλλάζει και δίνει τη θέση του στην ελπίδα, τη σωφροσύνη και  τη συνεργασία χωρίς κομματικές ταμπέλες και διαχωρισμούς.
Εμείς στην Ευρυτανία, κατορθώσαμε εδώ και αρκετά χρόνια να λειτουργούμε ενωτικά και σήμερα αισθανόμαστε ευτυχείς που το παράδειγμά μας ακολουθείται και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο Πρωθυπουργό και το Υπουργικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις  υπερβάσεις στις οποίες προέβησαν, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπέβαλε γενναία την παραίτησή του από τη θέση του Πρωθυπουργού για το καλό της πατρίδας μας, όσο και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς με την υπέρβαση που έκανε για εθνική συνεννόηση.
Ηλίας Καρανίκας