Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βελούχι - Α.Ο. Καρδίτσας 0 -1 Άξιζε κάτι καλύτερο

Την ήττα γνώρισε το Βελούχι εντός έδρας από το ΑΟ Καρδίτσας με σκορ 1-0. Η ομάδα μας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθότι έπαιξε καλή μπάλα ενώ έχασε και κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπακαλίδη ακόμη και να προηγηθεί στο σκορ. Στο τέλος μάλιστα η τύχη του γύρισε για τα καλά την πλάτη καθώς στο 79΄ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τρούκη μετά από την καρφωτή κεφαλιά του Πολυτσέρη.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 23’ ο Κρανιώτης, ενώ στο 83΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πάτρας του ΑΟΚ.
Στα ευτράπελα χρεώνεται η μικρή καθυστέρηση με την οποία άρχισε το β’ μέρος του αγώνα στο Βελούχι για το β’ ημίχρονο γιατί κλειδώθηκε η τριάδα έξω από τα αποδυτήρια…
Παρά την ήττα το Βελούχι παρέμεινε πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 7 βαθμούς. Ισοβαθμεί με το Μουζάκι και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αλμυρό είναι καθοριστικής σημασίας.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαιού πρόεδρου του ΑΠΟΚ Παναγιώτη Τσακανίκα, ενώ ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

13΄: Ωραία κεφαλιά πάσα του Κατσαδούρου στον Μπακαλίδη, ο οποίος σε θέση βολής πρόλαβε την έξοδο του Τρούκη, πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά το πλασέ κατέληξε ελάχιστα πάνω την εστία της Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε αυτήν την φάση σε ανατροπή του Μπακαλίδη από τον Τρούκη.
19΄: Σουτ του Γκόλια από αρκετά μακρινή απόσταση μπλόκαρε ο σωστά τοποθετημένος Ρεσίτης.
24΄: Αδράνεια των Ζαλοκώστα-Πολυτσέρη, ο Κρανιώτης επωφελήθηκε, έκανε τις προσποιήσεις και ακριβώς στην γραμμή της μεγάλης περιοχής με αριστερό δυνατό σουτ σημάδεψε την αριστερή γωνία του Ρεσίτη (0-1).
36΄: Ο Γεωργακόπουλος έκανε παράλληλη σέντρα για τον Μπακαλίδη, ο οποίος λίγο μπροστά από το σημείο του πέναλτι μόνος απέναντι από τον Τρούκη, πλάσαρε με το δεξί, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Β΄ μέρος -Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Πάσα του Κρανιώτη στον Καλουδιώτη, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά με τον Ρεσίτη να απομακρύνει στην δεξιά του γωνία.
52΄: Σε αντεπίθεση της Καρδίτσας, ο Καλουδιώτης έκανε παράλληλη σέντρα στον Κρανιώτη, το πλασέ του οποίου πάνω στην κίνηση από πολύ κοντά απέκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ.
63΄: Σέντρα του Τσέλιου από αριστερά, ο Καλουδιώτης σε θέση βολής σούταρε, με τον Ζαλοκώστα να βάζει σωτήρια την προβολή και να διώχνει σε κόρνερ.
72΄: Σέντρα του Καραγιώργου από δεξιά, κεφαλιά του Κόκκινου από πολύ καλή θέση κατέληξε ελάχιστα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
78΄: Δεύτερη κίτρινη (Αποβολή) στον Πάτρα για σκληρό μαρκάρισμα.
79΄: Χτύπημα φάουλ του Συγκελόπουλου από αριστερά, ωραία δυνατή κεφαλιά του Πολυτσέρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρούκη.
80΄: Σέντρα του Συγκελόπουλου από αριστερά, ο Μπακαλίδης σε θέση βολής σούταρε δυνατά με το αριστερό, αλλά ο Γκόλιας με προβολή ανέκοψε την μπάλα, η οποία κατέληξε σε κόρνερ.
Συνθέσεις ομάδων
ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Μπόνιας(66΄ Φλωράκης), Κουτσουπιάς(55΄ Γενιτσαρόπουλος Α.), Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Ντουφεκιάς
Α.Ο. Καρδίτσας (Τ. Γκουτζίδης): Τρούκης, Καραγιώργος, Τσέλιος, Πάτρας, Κουκούλης, Γκόλιας, Καλουδιώτης, Παππάς, Κρανιώτης(81΄ Τσιρογιάννης), Μεσιακάρης(85΄ Καπράνας), Κόκκινος(74΄ Ζαραμπούκας)
Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας) 1ος Βοηθός: Αλέξανδρος Βέλλιος 2ος Βοηθός: Ι. Μπουκουβάλας (ΣΔΠ Αιτ/νίας