Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Ραπτόπουλο 0-1 Τεράστια νίκη αλλά με απώλειες

Μεγάλη νίκη που την κρατάει μέσα στο στόχο της, σημείωσε η Δόξα επικρατώντας εκτός έδρας του Αγίου Προκοπίου με σκορ 1-0. Η ομάδα του Γ. Παπαδήμου, με το τρίποντο αυτό  έφτασε στην 5η θέση και με 16 βαθμούς στο ενεργητικό της διατηρεί πλέον ελπίδες για τα play off, καθώς μείωσε την διαφορά στο -5 από την 4η Μυρίκη.

Ο Αστέρας με τον Δημήτρη Καραγιάννη στον πάγκο, καθώς ο Περικλής Πλακιάς συνεχίζει μόνο ως παίχτης στην ο μάδα, γνώρισε μια ακόμη νίκη στο γήπεδό του παραμένοντας έτσι στην 9η θέση με 9 βαθμούς. υποχρεώθηκε σε άλλη μια ήττα.
Βέβαια η ομάδα της Παλαιοκατούνας θα μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όμως κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε τόσο στην κλασική ευκαιρία του Τσίπρα στο 63΄ όσο και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού που η Δόξα έπαιζε με 9 παίχτες.
ΟΙ φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην νίκη, όμως έχασαν με κόκκινη κάρτα 2 βασικούς ποδοσφαιριστές, που θα απουσιάσουν στην συνέχεια από καθοριστικά παιχνίδια για την ομάδα του Ραπτόπουλου.
Η παρουσία του Γιώργου Παπαδήμου στον πάγκο της Δόξας έχει φέρει καρπούς καθώς στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα παίζει και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ενώ παίρνει κα τα αποτελέσματα που θέλει.
Αξιοσημείωτο ότι στην αναμέτρηση αυτή είδαν την κόκκινη κάρτα, ο Τύμπας γιατί εξύβρισε συμπαίχτη του και οι Γιάννης Λαθύρης, Βασίλης Μπισμπίκης γιατί συνεπλάκησαν. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Τύμπας έχασε πέναλτι στο 36΄, το οποίο απέκρουσε ο Λαθύρης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι στο 57΄.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Πάτρου, Γ. Λαθύρης και Νταλαφούρας και από τους νικητές οι Τύμπας, Παππάς και ο σκόρερ Ρηγόπουλος.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Ποταμιά υποδέχεται την Ποταμιά και ο Άγιος Προκόπιος αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Άγραφα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

19΄: Ο Τύμπας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε, με τον Λαθύρη να μπλοκάρει.
25΄: Σουτ του Πάτρου από την γραμμή της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο της Δόξας.
36΄: Ανατροπή του Τύμπα από τον Νταλαφούρα και πέναλτι για το Ραπτόπουλο. Ο Τύμπας εκτέλεσε, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία.
38΄: Ο Παπαδήμος Π. έκανε ωραία πάσα για τον Ρηγόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1).
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Σε αντεπίθεση της Δόξας, ο Μπαστάνης σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε με τον Λαθύρη να μπλοκάρει.
55΄: Σουτ του Πάτρου λίγο πιο μπροστά από το ύψος του πέναλτι κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα σε κόρνερ.
57΄: Δυνατό μονοκόμματο σουτ του Τύμπα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
63΄: Κεφαλιά-πάσα του Πλακιά για τον Τσίπρα, ο οποίος σε πολύ καλό σημείο και ενώ ο Παπαδήμος Λ. ήταν εξουδετερωμένος σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ραπτοπούλου.
65΄: Ο Τύμπας σε θέση τετ α τετ σούταρε, με τον Λαθύρη να αποκρούει σε κόρνερ.
66΄: Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τύμπα για εξύβριση στον συμπαίχτη του Παππά, μετά από λογομαχία που είχαν οι δυο ποδοσφαιριστές μετά την χαμένη ευκαιρία του πρώτου.
80΄: Ο Μπισμπίκης έκανε σκληρό φάουλ στον Λαθύρη Ι. Ο παίχτης του Αγίου Προκοπίου τον αντίπαλο του από τον λαιμό, ο οποίος αντέδρασε με γροθιά. Και οι δυο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Συνθέσεις ομάδων
Άγιος Προκόπιος (Δημήτρης Καραγιάννης): Λαθύρης Γ., Τσάκνης(73΄ Λαθύρης Δ.), Γκούρλιας, Πλακιάς, Νταλαφούρας, Πάτρου, Κρασιάς(47΄ λ.τρ Καραγιάννης Κ.), Σιλεβίστας, Βασιλείου Γ.(58΄ Λαθύρης Π.), Λαθύρης Ι., Τσίπρας
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος): Παπαδήμος Λ., Γεωργαλής Β., Τσιάμης(46΄ Μπισμπίκης), Ντζίμας Θ., Ρηγόπουλος, Τσιαμάγκας, Παπαδήμος Π., Μπαστάνης Θ.(Ν), Παππάς, Τύμπας, Κατσιάδας(80΄ Αζούκης)
Διαιτητής: Χρήστος Σταμάτης(ΣΔΠ Φθιώτιδας) 1ος Βοηθός: Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας).