Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνεχίζεται ο Διαγωνισμός της ΑΥΡΑ Το Καρπενήσι στη 3η θέση

Μια σημαντική περιβαλλοντική δράση προωθούν, ο μη Κυβερνητικός Οργανισμός Αρκτούρος και το Μεταλλικό νερό Αύρα σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και αφορά στην Ιστορική τοποθεσία του Κεβαλοβρύσσου.

Στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαίου, τρεις περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και το Κεφαλόβρυσσο, διαγωνίζονται μέσω του διαδικτύου, ώστε να κερδίσουν την δημιουργία πρότυπου βοτανικού κήπου. Η ψηφοφορία γίνεται στην σελίδα της εταιρείας ΑΥΡΑ και στο Facebook στο site του Δήμου Καρπενησίου.
Μέχρι στιγμής το Καρπενήσι και η δημιουργία Βοτανικού Κήπου στο Κεφαλόβρυσο βρίσκεται στη Τρίτη θέση με 823 ψήφους. Ο ένας μήνας που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και από την τρίτη θέση να βρεθούμε στην πρώτη ή και το αντίστροφο.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να επισκεφτούμε τη σελίδα της εταιρείας ΑΥΡΑ και το Facebook στο site του Δήμου Καρπενησίου προκειμένου να ψηφίσουμε και να υποστήριξε την δημιουργία του Βοτανικού Κήπου του Καρπενησίου που θα αποτελέσει ένα σημαντικό κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθησίας!